- Makaleler
- 23
Eminim birileri bu sorunsuz biat sistemi ve diktatörlüğü gördükçe kıskanıyordur.
Mesaji aldik, seni komünist seni
Eminim birileri bu sorunsuz biat sistemi ve diktatörlüğü gördükçe kıskanıyordur.
Yanlış anlamışsınız demek istediğim biz de şu anda islam diktatörlüğüne gidiyoruz ve ordaki yönetim şekli ve korkan halkı şeriatla harmanlayıp ülkeye getirmek isteyen çok kişi vardır.Mesaji aldik, seni komünist seni![]()
Yanlış anlamışsınız demek istediğim biz de şu anda islam diktatörlüğüne gidiyoruz ve ordaki yönetim şekli ve korkan halkı şeriatla harmanlayıp ülkeye getirmek isteyen çok kişi vardır.
Kendi siyasi görüşüm de Einstein'la aynı bir Dünya Devleti kurulana kadar savaşlar ve silahlanma yarışı asla bitmeyecek.Yok ben dogru anladim da, siz espriyi anlamadiniz...
Az önce konu actim onaylanirsa bu konuyu surada konusalim.![]()
Kendi siyasi görüşüm de Einstein'la aynı bir Dünya Devleti kurulana kadar savaşlar ve silahlanma yarışı asla bitmeyecek.
Ben de uğraşıp 1 saat yazdım onaylamadılar.Hak veriyorum, dünya halklari kardes olmadikca kan durmayacak gibi.
Bu arada konum onaylanmamis ayni tahmin ettigim gibi, biz baska ülkelerin sorunlarini konusmaya devam edelim.![]()
Ben de uğraşıp 1 saat yazdım onaylamadılar.
Artık herkes korkuyor gel de diktatör deme.Hayret hic böyle birsey yapmazlardi ama.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.