KVK servisleri nasıl?

Akıllı saatte ölü pixel ilk defa duydum bende Huawei fit 2 kullanıyorum ve 4 kere satın aldım hep temiz çıktı KVK'da umuyorum iyi niyetli birine denk gelirsiniz yoksa çok uzun sürer işiniz.

Tüketici hakem heyetine başvururum 0 aldım 0 hata bekliyorum istediğim şey zaten para iadesi (geç gelirse daha iyi olur elime para geçerse harcıyorum) ölü piksel üretim hatası zaten minik ekranda nanometre boyutunda ki piksele kullanıcının ölü duruma getirmesi mümkün değil üstelik 1 tane.

Bende band 7 kullanıyordum bundan önce memnundum.

Tüketici hakem heyetine başvururum 0 aldım 0 hata bekliyorum istediğim şey zaten para iadesi (geç gelirse daha iyi olur elime para geçerse harcıyorum) ölü piksel üretim hatası zaten minik ekranda nanometre boyutunda ki piksele kullanıcının ölü duruma getirmesi mümkün değil üstelik 1 tane.

Bende band 7 kullanıyordum bundan önce memnundum.

O zaman servislerde çürümeyin direkt başvuru yapın heyete saati saklayın her şekilde olumlu sonuçlanır. Şayet 12 servis raporu iki hakem heyeti maceram var Huawei'de :)

O zaman servislerde çürümeyin direkt başvuru yapın heyete saati saklayın her şekilde olumlu sonuçlanır. Şayet 12 servis raporu iki hakem heyeti maceram var Huawei'de :)

Gönderdim kargoyla zaten bugün verdim kargoya yarın teslim edilecek eğer istediğim şey olmazsa hakem heyetine başvururum.
Şurdan şura Mersin-Adana yarın ulaşır bakarlar sonra geli geldiğinde de başvurumu yaparım.

Screenshot_20240129_183153_Photos.jpg

Kargoya vermeden önce de video çektim.
1 dk 55 sn (1GB yer kapladı)

Screenshot_20240129_183217_Photos.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı