KVK teknik servisi güvenilir mi?

İsmail Evece

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
KVK garantili S21 cihazımı 4 saat maximum ekran süresinden dolayı KVK servisine emanet ettim. Sorunumu çözerler mi? Ve eğer pil değişimi yaparlar ise sıvı bantlarını vs. eksik bırakırlar mı? İşini tam bir şekilde yapar mı bu adamlar?

İşin en üzücü kısmı da ne yaparlarsa yapsınlar sorumlulukları yok. Kendi yaptığı işlemleri belgelendirmek zorunda değiller, hata yapsalar suçu size atabilirler.

Bu yüzden tüketici olarak her kanaldan ticaret bakanlığına yönetmeliğin düzenlenmesi için talep oluşturmalıyız.

Hocam S21 garantiden geri döndü nihayet. Beklenmedik şekilde batarya ve soket değişimi yapılmış üstelik cihazın su geçirmez sıvı bantları da yenilenmiş. Açıkçası temiz bir işçilik yapılmış KVK'ya bu konuda teşekkür ederim.

Telefon ekranı yok diyorlar 1 yıl önce aldığım parayı vereceklermiş bana. 3500'e aldım telefon şu an 11 12 falan. Rezalet...
Seçimlik hakkınızı kullanın, değişim talep edin hocam.

Ayıpsız misli ile değişim, fatura tutarının iadesi veya ayıp oranında para iadesi seçimlik haklarınızı var. Seçim tüketiciye aittir ve satıcı seçiminizi reddedemez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı