İnceleme Kwai inceleme

• Konuyu başlatan 0tac
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 10.795
Öncelikle merhaba,
Kwai ile bir inceleme yapmaya çalışacağım hadi geçelim.

Kayıt olma
Kayıt işlemi çok hızlı bir şekilde E-posta seçerek kayıt olabiliyorsunuz.

Telefon numarası doğrulama;
Bazı işlemler için telefon numarası doğrulamak gerekiyor, herkeste öyle mi bilmiyorum ama doğrulama yaparken kod bana iki ayrı yerden, birisi NXCOMM adında bir yerden diğeri ise Kwai adında bir yerden geldi.
Kwai ile para kazanma
Kwai altını;
Uygulama içindeki bonuslar ile gelen puanlar, 10.000 Kwai altını 1 TL ediyor.

Check-in;
Uygulamaya giriş yaparak aldığınız puan 7 gün boyunca her gün girerek altın alıyorsunuz. İşin garip kısmı şu, bazen 7. gün 50.000 Kwai altın diğer günler toplam 40.000 Kwai altın veriyor yani toplam 90.000 gibi bir Kwai altını veriyor bazen ise 7. gün 20.000 diğer günler toplam 15.000 Kwai altın gibi bir şey veriyor. Aradaki fark çok fazla neye göre değiştiği bilmiyorum.

Video izleyerek Kwai altın kazanma;
İzlediğiniz video sayısının önemi yok, video izlerken ekranda Kwai bonus adında bir yer çıkıyor ve video izledikçe sürekli bir kademe artıyor, genelde 6 kademeli oluyor ilk 5 daha az 6. daha çok veriyor, 6. videonun bonusunu aldıktan sonra tekrar 1'e dönüyor ve bu işlem tekrarlanıyor bonuslar ile neredeyse toplam olarak 4.000 Kwai altın veriyor ve bu sayıdan daha fazla alamıyorsunuz, ertesi gün bu sınır yenileniyor. Bir videoyu tekrar tekrar izlerseniz bonus vermiyor yeni videoya geçmeniz gerekiyor.

Davet kodu girerek para kazanma;
Para kazanma sekmesinden ilk kayıt olduğunuzda davet kodu diye bir yer çıkıyor bu yere 24 saat içinde bir kişinin davet kodunu girerek 1,5 TL kazanabiliyorsunuz. Sanırım davet kodu girmek için telefon numarası doğrulamanız gerekiyor ama emin değilim.

Davet ederek para kazanma;
Bir kişi sizin davet kodunuzu girerse size 10 TL geliyor, eğer davet ettiğiniz kişi her gün 3 dakika izlerse (hepsi farklı videolar olmalı yani 3 dakika boyunca aynı videoyu seyrederse veya videoyu 2 kere izlerse 1 keresi sayılıyor diğerleri sayılmıyor) ilk 10 gün 2 TL, 10-20 gün ve 20-30 gün arası 2 TL'den daha fazla geliyor. Yani davet ettiğin kişi 30 gün boyunca video izlerse 90 TL alıyorsunuz. Garanti olması için 5 dakika boyunca ve farklı videolar izlemesi daha iyi olur.

Kwai'den para çekme
Para çekme kısmında 5, 10, 30, 50 TL çekme seçenekleri mevcut, ilk çekişe özel 1 TL çekebiliyorsunuz. Para çekme kısmında Papara ve yanılmıyorsam diğer banka kartları da var ama dediğim gibi yanılıyor olabilirim. Para çekmek için telefon numarası ile doğrulama yapmanız gerek. Papara ile 10'ar TL toplam 30 TL çektim, ilk çektiğimin gelmesi 1 gün veya 1 gün civarında geldi, diğer çektiklerim dakikasında geldi. Gönderen isim Payermax adındaydı.

Kwai güvenilir mi?
Güvenilir olup olmadığı ile ilgili bir bilgim yok ve bu yüzden güvenilir veya değil diyemem. Başta bende güvenmiyordum çünkü yeni popüler olan bir uygulama. Fakat @408091 güvenilir olduğunu söyledi ve denedim, dediğim gibi güvenilir veya değil demiyorum. Para çekmek için telefon doğrulaması yapmanız gerek sonuçta.

Kwai reklamları

YouTube gibi birçok yerde reklamları çıkıyor, bu konuda gerçekten reklamları bana göre hiç ama hiç iç açıcı indirmeye teşvik edici değil. Uygulamayı merak edip indireceksen bile indirmemene sürüklüyor bu konuda bence başarısız.

Evet, ilk defa rehber hazırladım eksiklerim olabilir eksiklerimi belirtirseniz güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öyle asosyal gibi 1 saat video izlemenize gerek yok. Gidin arkadaşlarınızı davet edin. Ben şu an Total 105TL çektim. Sadece arkadaşlarınızı davet edin. Ailenizin telefonundan yapıp her gün video izleyebilirsiniz. 4 telefondan yaptım her gün 5-6 dakika video izliyorum hepsinden. Günlük 20TL gibi bir getirisi oluyor. Tabii şu an dünya kupası olduğu için 1. davet edilen kişiden her gün 4TL kazanıyorsunuz. 1-10 gün için geçerli.

24 saat.
24 saat içinde kesin olarak geliyor mu? Bazıları 2 haftada falan geliyor demiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı