Kwai nedir?

Tiktok tarzı bir uygulama sanırım. Birde hatırladığım şeylerden bir arkadaşım Kwai'nin bir link alıp arkadaşlara falan atıp tıklama ile ilgili bir şeyinden 20 TL civarı bir para kazandığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Doğrulunu bilmiyorum.
 
Tiktok yan çar. Çok kolay para kazanabiliyorsun davet başı 10 TL geliyor ve video izleme başı para kazanıyosun. Denemek istedim 5 dakikada 7 TL gibi bir miktar geldi ama çekmeye uğraşmadım. Ama kayıt bonusu dahil olduğu için böyle kısa sürede para kazandım günlük 10 dakika ayırsan 5 TL falan alırsın. Bir İnstagram sayfası sahipi davet linkini paylaşmıştı çok davet olduğu için binlerce TL kazandığını gösteriyordu. Etkinlik bitmiştir belki, zaten kullanıcı kazanmak için yaptığı bir etkinlik oduğunu düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Influencer olup soytarı gibi hareketler yapacaklar için cennet sayılır. Manyak para kazanırsınız.
Evet, çok büyük paralar dönüyor. Tik Tok fenomenleri için video başı bir sürü para veriyor. Bu miktar değişiyordur ama genelde 4 rakamlı sayılar olduğunu düşünüyorum. Bu da fenomenleri çekmek için galiba.

Rastgele kullanıcılar bile yan hesap açıp ve ya farklı yollarla davet kodu giriyordur. O bile çok fazla kazandırıyor. Bahsettiğim sayfa sahibinin az takipçisi var ona rağmen davetlerden bu kadar para alıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı