KYK Burs Başvurusu Onaylanmadan Banka Hesabı Açılır Mı?

uzmannejmi

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Bildiğiniz gibi KYK burs başvuruları başladı. Ben de başvuru yapacağım fakat bir şey merak ediyorum. Şimdi başvuru şartlarında Ziraat Bankası hesabı açılması yer alıyor ama bu hesap açma işlemi eğer burs veya kredi çıkarsa mı, yoksa daha çıkmadan ben hemen başvurduğumda bankada hesap açılacak mı? Bunu merak ediyorum doğrusu. Bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Başvuru yaptıktan kısa bir süre sonra açıklanır. Ziraat Bankası yetkilileri okuluna gelir ve sen de gidip gerekli belgeleri doldurursun. Hesabı onlar otomatik açarlar. Belli bir süre sonra sana kart gelir. Kart hem banka hem de kredi kartıdır. Şu an mezun olmama rağmen o kartı kullanıyorum ve limiti 5 hanelere ulaştı bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başvuru yaptıktan kısa bir süre sonra açıklanır. Ziraat Bankası yetkilileri okuluna gelir ve sen de gidip gerekli belgeleri doldurursun. Hesabı onlar otomatik açarlar. Belli bir süre sonra sana kart gelir. Kart hem banka hem de kredi kartıdır. Şu an mezun olmama rağmen o kartı kullanıyorum ve limiti 5 hanelere ulaştı bile.
Yani başvuru yaptıktan sonra eğer burs veya kredi çıkarsa öyle açılıyor demi ziraat bankasında hesap. Direkt ben başvuruyu yapınca değil çıkarsa?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı