KYK için internet önerisi

Ugurcan526

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben KYK yurdunda kalıyorum ve arkadaşlarla odaya internet almayı kararlaştırdık ama hangi firmadan alacagimizi bilmiyoruz. Böyle fiyat performans hizli bir paket biliyor musunuz?

600-650 TL'yi geçmesin.

Çanakkale'de kalıyoruz.

Kaç kişi kalıyorsunuz hocam? Tahminen kaç GB kullanırsınız ona göre öneri yapabilirim.

Minimum 3 kişi kulanacagiz baska kisilere kullandirtmayi dusunmuyoruz ama sen 4'ten hesap edebilirsin, 80 GB minimum kullanabiliriz kisi basi.

KYK'ya ev interneti bağlayamazsın. Hangi mobil operatör daha iyi çekiyor yurtda?

Yurtta modem bağlatanlar var, Turkcell kullanıyorum mobil operator olarak memnunum hizli Çanakkale'de.

Minimum 3 kişi kulanacagiz baska kisilere kullandirtmayi dusunmuyoruz ama sen 4'ten hesap edebilirsin, 80 GB minimum kullanabiliriz kisi basi.
Hocam fiyatı kişi başı söylemediyseniz (hiç sanmıyorum.) o fiyatlara çok zor bulursunuz. Çünkü arkadaşın da belirttiği gibi KYK'ya modem bağlatamazsınız diye biliyorum. Taşınabilir internetler ise (Turkcell VINN, Superbox vs.) o fiyatlara imkansıza yakın. En mantıklısı Turkcell VINN 200GB olur, o da 780TL. Dediğim gibi o fiyatlara biraz zor ancak bulursanız yanıt olarak söylerseniz memnun olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı