KYK İnternet Yavaşlamasına Çözüm Önerisi

ilker.uludaq

Hectopat
Yer
Eskişehir/Bolu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
KYK'da kalıyorum. Youtube'da 240p izlersem mutlu oluyorum. Tabi CSGO falan oynayamıyorum. Sabaha karşı hızlı olduğu söyleniyor ama deneme fırsatım olmadı. Buna bir çözüm bulan var mı ? Sonuçta aslında fiber ve yüksek hızlı bir internet yoğunluktan da olsa bu kadar yavaşlaması normal gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 kyk yurdu değiştim ilk yurdum 250 kişilikti ve internet akşama yavaştı 2. yurdum 1800 kişilik ve internet daha iyi 480p izleniyor sabahları rahat 720p izleniyor yani bana göre altyapı ile alakalı

Aynı sorun bende de var. 240 p açmasını geçtim ses gelse yetecek. 1800 kişilik yurttayım ben de. Telefon çekmiyor zemin kattayım. Evdeki internetimi bağlatayım dedim izin vermediler. Delirtecekler insanı.

Ben Kırşehir Petlas KYK yurdunda kalıyorum. Sabah saat 10:00'a kadar internet çok hızlı oluyor evet. Gündüz vakitlerinden akşama kadar da bir çok kişi okulda olduğu için normal seviyede oluyor ama akşam herkes yurtta ve aynı anda giriş yapıldığı için internet ölüyor. Bizim yurt eski olduğu için 800 kişilikti sanırsam öyle oluyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı