Bendeki cihazlarda işe yaramıyor sertifika. Hala aynı hız, aynı yasaklamalar.Bende 10dk öncesine kadar. Techopat, akakçe, sharepoint, steame giremiyordum. Son çare denedim, girdi.
Bendeki cihazlarda işe yaramıyor sertifika. Hala aynı hız, aynı yasaklamalar.Bende 10dk öncesine kadar. Techopat, akakçe, sharepoint, steame giremiyordum. Son çare denedim, girdi.
En azından engellenmez siteler.Odaca konuştuk Superbox alalım dedik ama şebeke çekim gücü hak getire. Şebeke diye bir şey de yok.
Ama şu var hocam: 0.3 Mbps hız alıp taahhüt yaparsak 1 yıl boyunca bu hızlarda sürüneceğiz. O yüzden vazgeçtik.En azından engellenmez siteler.
Bende Discord bağlanıyor ama ne ses, ne medya yüklenmiyor hiç biri yok. Sadece yazabiliyorsun. O da nereye kadarsa artık...O zaman bende biraz eklemede bulunayım, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve KYK da kalıyorum. Ne hikmetse GitHub, stackoveflow geekforgeeks gibi onlarca siteye erişemiyorum. DC desen bağlanıyor direk atıyor bağlanıyor direk atıyor erişimi tespit eder etmez engelliyor. Ya GitHub be Allah için GitHub'ı neden engellersin binbir uğraşla kod yazıyorum. Arkadaşın dediği gibi Superbox alsan 100 GB 230 TL ve mobil veri berbat ki nasıl güvenip alacaksın.
Şu an için Ultrasurf stabil çalışıyor. Onu kullanıyorum. VPN kullanmaya mecbur ettiler ya helal olsun ne diyeyim.Hocam forumda gezerken boyle bir şeye rastladım ne kadar güvenilir vs. bilmiyorum fakat bana biraz mantıklı geldi. Araştırmak gerekebilir.
Bence VPN kullanmaya devam edin.Ama şu var hocam: 0.3 Mbps hız alıp taahhüt yaparsak 1 yıl boyunca bu hızlarda sürüneceğiz. O yüzden vazgeçtik.
Hocam bu tür hizmet sağlayıcıları size yüksek hız da sağlayabilirler.Şu an için Ultrasurf stabil çalışıyor. Onu kullanıyorum. VPN kullanmaya mecbur ettiler ya helal olsun ne diyeyim.
Mecbur böyle artık. O kadar yasakları koyarlarken düşüneceklerdi. VPN kullanmaktan o kadar mutlu değilim. Gönül isterdi ki VPN ya da Sertifika olmadan girelim.Bence VPN kullanmaya devam edin.
Ultrasurf bana yeterli hızı sağlayabiliyor. Zaten yurdun interneti ne kadar hızlı ki?Hocam bu tür hizmet sağlayıcıları size yüksek hız da sağlayabilirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.