KYK internetindeki agresif derece yasaklamalar

O zaman bende biraz eklemede bulunayım, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve KYK da kalıyorum. Ne hikmetse GitHub, stackoveflow geekforgeeks gibi onlarca siteye erişemiyorum. DC desen bağlanıyor direk atıyor bağlanıyor direk atıyor erişimi tespit eder etmez engelliyor. Ya GitHub be Allah için GitHub'ı neden engellersin binbir uğraşla kod yazıyorum. Arkadaşın dediği gibi Superbox alsan 100 GB 230 TL ve mobil veri berbat ki nasıl güvenip alacaksın.

En azından engellenmez siteler.
Ama şu var hocam: 0.3 Mbps hız alıp taahhüt yaparsak 1 yıl boyunca bu hızlarda sürüneceğiz. O yüzden vazgeçtik.

O zaman bende biraz eklemede bulunayım, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve KYK da kalıyorum. Ne hikmetse GitHub, stackoveflow geekforgeeks gibi onlarca siteye erişemiyorum. DC desen bağlanıyor direk atıyor bağlanıyor direk atıyor erişimi tespit eder etmez engelliyor. Ya GitHub be Allah için GitHub'ı neden engellersin binbir uğraşla kod yazıyorum. Arkadaşın dediği gibi Superbox alsan 100 GB 230 TL ve mobil veri berbat ki nasıl güvenip alacaksın.
Bende Discord bağlanıyor ama ne ses, ne medya yüklenmiyor hiç biri yok. Sadece yazabiliyorsun. O da nereye kadarsa artık...

Bence VPN kullanmaya devam edin.
Mecbur böyle artık. O kadar yasakları koyarlarken düşüneceklerdi. VPN kullanmaktan o kadar mutlu değilim. Gönül isterdi ki VPN ya da Sertifika olmadan girelim.

Hocam bu tür hizmet sağlayıcıları size yüksek hız da sağlayabilirler.
Ultrasurf bana yeterli hızı sağlayabiliyor. Zaten yurdun interneti ne kadar hızlı ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı