KYK İnternetinden Steam'e Girememe Sorunu

Hakan Kantar

Hectopat
Katılım
24 Eylül 2016
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba uzun zaman bekleyip zorla bağlanabildiğimiz KYK internetinden online oyunlara giremiyorum. Galiba erişim yasağı varmış. Nasıl bağlanırım? Birkaç VPN programı denedim ama çalışmadı. Birde VPN kullanınca KYK internetinden banlanmada oluyormuş galiba.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
VPN eklentileri çalışmayabilir. Ama genel VPN servisleri ile önünüzde bir engel olmayacaktır diye düşünüyorum. Cyberghost, Express gibi. Tabii premium sürümleri kastediyorum free sürümlerden bir şey ummayın.
 
Aynı dertten ben de muzdaribim. Hide.me Vpn ile giriş yapabiliyorsun steama fakat internet oyun oynanmayacak derecede yavaş ve ping oluyor. Mobil wifi almayı düşünüyordum ama onlar da çok pahalı.
 
Form kırallarına aykırı mı bilmiyorum ama şöyle bir seçenekte var. Ben KYK yurtlarında vpn çalışmıyor diye biliyordum ama hotspot falan kullanabiliniyormuş. O zaman sizde binlerce insanın bağlandığı vpn sunucularının yavaşlığından bıktıysanız kendi vpn sunucunuzu kurunuz.
Kendi VPN sunucunuzu OpenVPN ile kendiniz kurun
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı