KYK yurdu için internet paketi önerisi

The Jokerr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba KYK yurdunda kalıyorum ve interneti yavaş ve sürekli bağlantı kopuyor yani giremiyorum. Çok sosyal olmadığım için odada fazla vakit geçiriyorum ve internetim yetmiyor. Hattım Turkcell. Bol GBlı internet paketi önerebilir misiniz? Veya başka bir şey de olur.

1 sene boyunca ayda 10 GB verilecek öğrencilere onu takip et derim. 1 Kasım'dan itibarendi sanırım. Hat kendi üzerine olmalı.

Eğer bölgede Vodafone çekiyorsa vodafone geçiyorsun kardeşim kafan rahat takılıyorsun :) 2 yıl boyunca Vodafone kullandım çok yüksek oranlarda internette kullanıyordum tavsiye ederim. Güzel paketleri de var fiyatına göre. Öğrenci dostu

1 sene boyunca ayda 10 GB verilecek öğrencilere onu takip et derim. 1 Kasım'dan itibarendi sanırım. Hat kendi üzerine olmalı.

Nereden basvuruyoruz internette araştırdım hiçbir şey bulamadım e-Devlet'te de bir şey yok.

Nereden basvuruyoruz internette araştırdım hicbirsey bulamadım e devlette de birşey yok
Eğer bölgede Vodafone çekiyorsa vodafone geçiyorsun kardeşim kafan rahat takılıyorsun :) 2 yıl boyunca Vodafone kullandım çok yüksek oranlarda internette kullanıyordum tavsiye ederim. Güzel paketleri de var fiyatına göre. Öğrenci dostu

Peki hangi paketini önerirsin Vodafone?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı