KYK yurdu için internet tavsiyesi

Sadie Adler

Hectopat
Daha fazla  
KYK yurdunda kalacağım ancak üniversitem hazırlık sınıfı için 2 gün Online olacağını duyurdu.
Mobil Wi-Fi'ya da Superbox alırsam özellikle de Superbox alırsam prize takıldığı için elektronik cihaz kullandığım için sorun yaratırlar mı?
Mobil Wi-Fi alırsam internet hız düşüklüğü vb. yaşar mıyım bir de Google meet üzerinden ayda 30 ders civarı göreceğiz 200GB paket bu kullanım için yeterli olur mu tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superbox alırsam prize takıldığı için elektronik cihaz kullandığım için sorun yaratırlar mı?

Bence olmaz 1 dönem kalmışlığım var. Adamlar ses bombası vb saçma sapan aletler cihazlar getiriyordu.
Bir de yurdun internet sağlayıcısı TT olduğun için indirme yükleme hızı 1 MB sabitleniyor. Öldürmüyor da gömdürmüyor da.

Bence olmaz 1 dönem kalmışlığım var. Adamlar ses bombası vb saçma sapan aletler cihazlar getiriyordu.
Bir de yurdun internet sağlayıcısı TT olduğun için indirme yükleme hızı 1 MB sabitleniyor. Öldürmüyor da gömdürmüyor da.
kyk interneti hız açısından meet uygulamasını çalıştırsa benim için yeterli ancak 32GB kota koymuşlar internete ortalama 1 ders meet 2 gb civarı kullanıyor bu kota bana yetmeyecek

Superbox taahhüt ile calısıyormus
mobil wifi daha mantıklı geldi en azından bir süreliğine taahütsüz olanını alıp kullanırım diye düşündüm

kyk interneti hız açısından meet uygulamasını çalıştırsa benim için yeterli ancak 32GB kota koymuşlar internete ortalama 1 ders meet 2 gb civarı kullanıyor bu kota bana yetmeyecek

Superbox taahhüt ile calısıyormus
mobil wifi daha mantıklı geldi en azından bir süreliğine taahütsüz olanını alıp kullanırım diye düşündüm
Superbox sınırsız mı ? Yoksa limiti var mı ? (Bence Mobil olarak aylık alınabiliyorsa daha iyi)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı