Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
@martybrownunpalyacosu okula gittiğinde ne olacak? Oda arkadaşların, veya başkası gelip istediği oyunu oynar. Veya gıcıklık olsun diye kırar bile. Yurda PS5 götürme, eve çıkınca götür.
İlk senende yurda değerli bir eşyanı götürme. Uzun süre kalacaksan sağlam oda arkadaşları bulur bir sonraki sene onlarla aynı odaya geçersen o şekilde götür. Dışarıda da bahsetme odada PS5 oynuyoruz falan diye sonra o PS5'i bulamayabilirsin. Ortaklaşa da Superbox gibi bir şey alırsınız ve internet olayını çözersiniz.
Bende yazılım mühendisliği okuyorum bilgisayarımı götürüyorum.
Bizim yurtta hırsızlık olayları yok.
Benim odamda internet çekmiyordu o yüzden Turkcell'den SuperBox aldım.
En az 2 yıl sözleşmeli aldım. 100GB 200GB 300GB ve sınırsız olarak internet paketleri var hatta internetin biterse 5GB veya 50GB daha satın alabiliyorsun.
En son hatırladığım kadarıyla 100GB 180₺ 200Gb 230₺ 300GB 280₺ diye hatırlıyorum sınırsız olan ise hızı çok düşük diye hatırlıyorum.
Hızı ise 100Mbps kablosuz ile bende 2-4MB/s çekiyor ve kablolu iken 5-13MB/s çekiyor.
Sanırım 3 Ay boyunca paketi dondurma hakkı gibi birşey vardı bir kadın beni arayıp söylemişti.
Ayda 1 defa paketini yükseltebiliyorsun ve düşürebiliyorsun.