yakubugule
Femtopat
Selam dostlar. Bir sorum olacak. KYK yurt problemi halen devam ediyor mu? Seneye EA'dan bir bölüm okumak istiyorum. Yaklaşık 150k gelir, anne baba ayrı. Yurt çıkmama ihtimali var mı?
Selam dostlar. Bir sorum olacak. KYK yurt problemi halen devam ediyor mu? Seneye EA'dan bir bölüm okumak istiyorum. Yaklaşık 150k gelir, anne baba ayrı. Yurt çıkmama ihtimali var mı?
Hocam geçen yıllarda açıkta kalanlar oluyordu devlet okuluna gitmesi yada burslu vakıflara gitmesine rağmen ondan sordumProblemden kastınız nedir?
Vali Abdullah Gül açıkta kalan yok herkesi yerleştirdik başvuru yapan demişti ama tabiiki guvenmedimİstanbul'da herkese çıkıyor herhalde çıkmama ihtimali bayağı düşük
Hocam o açıdan belli olmaz. Muhtemelen çıkar fakat kimse net bir şey söyleyemez.Hocam geçen yıllarda açıkta kalanlar oluyordu devlet okuluna gitmesi yada burslu vakıflara gitmesine rağmen ondan sordum
Vali Abdullah Gül açıkta kalan yok herkesi yerleştirdik başvuru yapan demişti ama tabiiki guvenmedim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.