KYK Yurtlarında İnternet Kotası 32 GB'a Yükseltildi

Kota aşımı olmadan da internetleri yavaş. Dizibox hdfilmcehennemi vb sitelerde 720p 1080p film dizi izleyeyim diyemezsiniz. Oyun oynamak hayal zaten. Netflix veya Amazon Prime ile kota aşımında bile kesintisiz film izleyebilirsiniz. Ama bu platformlar bile kota dolmadan önce ortalama 720p kota aşımından sonra ise 360p belki 480p izletiyor.
 
İnternet sınırsız olmalı ve sağlam bir altyapı olmalı. İnternet hiçbir yerden çekmiyormuş, olmaz, ki böyle. Sadece internet değil yemek konusunda, da çok sıkıntılı KYK. Öğrencilerin çoğu aç kalıyormuş Instagram'da duyduğuma göre.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı devlet yurtlarında bedava hizmet olan kotalı internet, son zamanlarda birçok tartışmaya konu olmuştu. GSB'nin güncellemesiyle 16 GB olan kota, 32 GB'a çıkarıldı. Kasapoğlu, bahar döneminde yeni 32 GB'lık kotanın hizmete sunulacağını duyurdu.

Kaynak: KYK yurdu internet kotası kaç GB oldu? Yurtlarda internet kotası arttı mı, 32 GB mı oldu?
Hızı yeterli olmadığı sürece ne anlamı var ki kota yükseltmesinin?
 
Bir arkadaş KYK yurdundaki imkanları yeterli bulmuş. Ben kendi yurdum için konuşuyorum. Genel olarak iyiler ama 2 konuda kötü. Yemek ve internet. Bunlar da en temel ve önemli ihtiyaç.
Biz de bir insanız değil mi? Hani beyaz et olsun kırmızı et olsun bunları yemek hepimizin hakkı diye düşünmekteyim. Canımız tavuk çekiyor gidip alamıyoruz. Aldık diyelim yanına anacağımız şey az olduğundan aç kalıyoruz. Zaten tatlılarına ve ekmeklerine girmiyorum.
İnternet konusuna gelince o bir arkadaş kota yükselse bile çalışmıyorsunuz demiş. Şahsen benim internete çok ihtiyacım var. Ben ders ve yazılım çalışan biriyim. Bunun için bana sürekli internet lazım. Sağ olsunlar kota 2 katına çıktı ama hızı yeterli olmadığı sürece pek bir anlamı yok gibi. He çalışmayıp başka amaçta kullanan kişilerde var ona bir şey diyemem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı