KYK'da kalıp kilo almak normal mi?

• Konuyu başlatan qrs22
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 113

qrs22

Femtopat
KYK'da kalıyorum ve 1 ay oldu. 1 ayda hiç olmadığı kadar kilo aldım ve yağlandım. Bu normal mi? Sanırım anlamadan dışarıdan yememin de etkisi olmuş olabilir. Oysaki çok hareket ediyordum ve bana aç kalıyormuşum gibi geliyordu. Normal mi bu? 80'dim, 86 olmuşum :/

Son düzenleyen: Moderatör:
KYK'da kalıyorum ve 1 ay oldu. 1 ayda hiç olmadığı kadar kilo aldım ve yağlandım. Bu normal mi? Sanırım anlamadan dışarıdan yememin de etkisi olmuş olabilir. Oysaki çok hareket ediyordum ve bana aç kalıyormuşum gibi geliyordu. Normal mi bu? 80'dim, 86 olmuşum :/
Zararlı besleniyorsanız gayet normal.

muhtemelen kilo almanın sebeplerinden biri fazla içecek tüketiyor olmandır özellikle meyve suları acayip kilo yapıyor ayrıca da bolca su için ve cips gibi ürünler kullanmayın zaten bir kaç hafta cips yemediğiniz takdirde artık canınız çekmemeye başlıyor. Ayrıca marketlerden bir şeyler alarak beslenmeniz daha doğru olacaktır çünkü internetten söylediğiniz ürünler muhtemelen fazlasıyla yağlı ve hamur işi ürünlerdir ayrıca da kyk daki yemeklerle yetinmeye çalış hafta da yalnızca bir kaç gün dışarıdan ye ayrıca dışarıda içtiğin kahveleri ve yediğin tatlıları da azaltmalısın örneğin yalnızca haftasonlarında yemelisin ayrıca da kilonu çokta takmamalısın herkesin metabolizması farklı az yemek yemene rağmen kilo alıyorsan yapabilecek bir şeyin yok bunu kabullenip yalnızca nasıl daha az kilo alabilirim diyerek devam etmelisin ama bence yemek sipariş ettiğinde içecek sipariş etmezsen ve onun yerine su içersen sorun çözülür ben öyle yapıyorum ve genelde kilodan yana bir sıkıntım olmuyor ama tabiki ben aburcubur ve atıştırmalıkları çok nadiren satın alıyorum örneğin yalnızca haftasonları gibi bir gün belirle kendine

Technopat Haberler

Geri
Yukarı