TPM 2.0 desteği olmayan anakart ile Windows 11 nasıl sorunsuz kullanılabilir?

JrGremory

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 desteği bittiği için 11'e geçmek istiyordum ama anakartımın TPM desteği yok. Bir şekilde Windows 11'i kursam bile bazı uygulamaları kullamayacağım (Riot Games falan), ne yapabilirim?

Ben de bir kere League of Legends indirmek istemistim ama TPM olmadigi icin indiremedim. TPM olmadan Windows'u indirirsin ama uygulamalari bilemem.

Windows 10 desteği bittiği için 11'e geçmek istiyordum ama anakartımın TPM desteği yok. Bir şekilde Windows 11'i kursam bile bazı uygulamaları kullamayacağım (Riot Games falan), ne yapabilirim?

İşlemcinde TPM desteği var mı kontrol eder misin? Anakartının BIOS'una gir ve F7 de olan kısma gir sonra gelişmiş bölümüne gelerek bir bak bende fTPM diye geçiyordu.

Hocam anti cheat olmayan oyunları oynarsın uygulamalar çalışır ama LoL CS Valorant falan olmaz.

İşlemcinde TPM desteği var mı kontrol eder misin? Anakartının BIOS'una gir ve F7 de olan kısma gir sonra gelişmiş bölümüne gelerek bir bak bende fTPM diye geçiyordu.
zamanında bakmıştım tpm desteği yok ama tpm soketi var almayı düşünüyorum ama nerden alacağımı bilmiyorum açıkcası

Genellikle oynadığım rekabetci oyun cs lol olduğu için sorun oluyor

Bence TPM modülü almak yerine sistemi komple yeniden almak daha iyi artık eskimiş olabilir çalışarak para biriktirip 30-40k ya masaüstü sistem diyebilirsin.

Zamanında bakmıştım TPM desteği yok ama TPM soketi var almayı düşünüyorum ama nereden alacağımı bilmiyorum açıkçası.

Genellikle oynadığım rekabetci oyun CS LoL olduğu için sorun oluyor.

Zamanında bakmıştım TPM desteği yok ama TPM soketi var almayı düşünüyorum ama nereden alacağımı bilmiyorum açıkçası.

Genellikle oynadığım rekabetci oyun CS LoL olduğu için sorun oluyor.

Hocam şimdilik bir modül alın sonrasında para biriktirip PC alsanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı