KYK'da kullanmak için interneti iyi operatör önerisi

Bütçe
tüm masraflar dahil maks 600-700 tl

leonada

Decipat
Daha fazla  
Merhaba 25'inde yurda gideceğim. Normalde İstanbul'da yaşıyorum ama üniversitem Tokat Zile'de. Zile KYK yurdunda sizce en iyi hangi operatör çeker? Normalde Turkcell kullanıyorum ama Turkcell maalesef çok çekmiyor orada ve aşırı pahalı geliyor paketler. Şu an Türk Telekom faturasıza kampanya varken yarın gidip yeni hat almayı düşünüyorum. Ama eğer yurtta ve İstanbul'un Anadolu yakasında Vodafone daha iyi çekiyorsa Türk Telekom'a göre o zaman Vodafone'a geçeyim.

Ben hem Vodafone hem Türk Telekom kullandım. 2-3 bin kişilik yurt olduğu için arada kopmalar oluyordu. Türk Telekom görece daha iyiydi ancak çok sıkıntı yaşadım. 4 yıl idare etmelisin ☺️

Yurttaki öğrencilerin WhatsApp grubu falan varsa orada kullananlara sorman daha iyi olur. Ayrıca buradan da bakabilirsin yurdun olduğu bölgedeki kapsama alanına bakabilirsin.

Yurtta çok kişi olduğu için hangi operatöre geçeceksen geç hücresel veri bir tık yavaş olacaktır. Çünkü seninle aynı operatörü kullananlar illaki olacaktır ve kısıtlama oluyor diye biliyorum. Aynı konumda olduğunuz için. Bundan dolayı Superbox alabilirsiniz. Fiyatlarını bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı