İnceleme KZ AM01 Typ-C AUX DAC+AMP

Lehimleme konusunda bilgim var ancak DAC çipini hangi formda nasıl lehimlediniz? Bilgi, görsel paylaşabilir misiniz?

Aldığım ürünün linki bu, başka satıcılardan uyguna da bulabilirsin.
Dac devresi üzerinde lehimleme bağlantılarında R L M G şeklinde kanallar yazıyor.
Kulaklığın kanalları da multimetre varsa test edip bulabirsin kendin bulman lazım.

Mesela bu kulaklığa uygun typ-c kablo bulamadım özel bir pin yapısı var ve 3.5mm jack girişi vardı bende kabloyu typ-c çevirdim. Mikrofon yok bu yüzden mikrofon bağlantısı yapmadım bir problem yok.

Ben lehimlemek derken şimdi anladım neyi kastetiğini. Çok mantıklı bir hareket olmuş.

Yarın FiiO JA11 gelecek.

Ama senin dediğin mantıklı ben bu KZ'nin type-c uç kısmını da dilediğim gibi bir kulaklıkta değerlendirebilirim. Devreleri doğru lehimlediğim sürece her kulaklık için DAC olarak değerlendirilebilir.

Değerlendirebilirsin ama kullanacağın kulaklığı besleyebilecek kabileyette olduğundan emin ol.

Tamamdır çipi bir araştırayım teşekkürler.

Arkadaşlari FiiO JA11 geldi. KZ'nin yeni daha gelişmiş mikrofonlu 3.5mm kablosuyla kullandım. Mikrofon performansı harika ama maalesef mikrofon üzerindeki düğme çalışmıyor.

Çift tıklama, tek tıklama veya basılı tutma vs denedim yok. Normalda başka telefona direkt takınca çalışıyor ama DAC ile düğmede tık yok. Ama sorun değil. Sadece telefon açma kapama yaparken kullanıyorum mikrofondaki düğmeyi.

Uygulamasını indir orda ın-line microphone diye bir seçenek olacak onu aç.

Uygulamasını indir orda ın-line microphone diye bir seçenek olacak onu aç.
Yaptım hocam. Mikrofon krallar gibi çalışsa da düğme komutlar çalışmıyordu. Şimdi telefonu bir baştan başlattım. Çalıştı

Farkettim de FiiO'nun yazılımı açıkken iptal oluyor, yazılımı kapatınca çalışıyor düğme.

Son düzenleme:
KZ AM01 deneyimlemedim ama araştırdığım kadarıyla onun tek artısı daha yüksek güç isteyen kulaklıkları daha rahat sürebilmesini sağlayan ekstra bir amfi çipi olması. Ama JA11'in ekstra olarak en güzel yanı uygulaması olması, çip yazılımının güncellenebilmesi, PEQ dediğimiz bir kere uygulamadan EQ ayarı yaptıktan ve Dac'a kaydettikten sonra o EQ ayarını her cihazda koruması. Mikrofonlu kulaklıklarla da çalışıyor ve düğmeler işlevsel. Ben o nedenle JA11 tercih ettim. Zaten telefonda çok da güç istemeyen bir kulaklık kullanıyorum.

Bu arada telefonun çekmediği yerlerde asla parazit yapmıyor. Telefon veya başka sinyallerden etkilenmiyor.

Ben de ZSN Pro 2 ve Castro Pro'da kullanacağım. Sanırım JA11 yeterli gelir. Yüksek seste JA11'de bozulma oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…