Evet arkadaşlar @techno3030 hocam çok övmüştü bu kulaklığı Xiaomi piston incelemesinde. Ben de almaya karar verdim. Sizce alınır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Alternatif var mı hocam?Evet alınır, çevremde kullanan çok var gayet iyi bir model.
Eksisi yok, artısı çok. Al geç, bu bütçeye en iyisi.@techno3030 hocam siz de yorumlarınızı tekrar belirtir misiniz? Kulaklıklardan gram anlamam sadece bass tiz olayını bilmiyorum. Kulaklığın artıları ne ve eksileri?
Hocam EDR2 almaya gerek var mı?Eksisi yok, artısı çok. Al geç, bu bütçeye en iyisi.
Senin tam bütçe nedir?Hocam EDR2 almaya gerek var mı?
Ayrıca bu kulaklıklar da kafamı karştırdı ZSE falan.
100 TL Altına Alabileceğiniz Bass Canavarı 6 KZ Kulaklık
Ya hocam aralarında çok büyük fark yoksa EDR 1 alacağım. Bütçeyi minumum tutmak istiyorum. Ayrıca mikrofonu nasıl siz bu kulaklığı kullanıyor musunuz?Senin tam bütçe nedir?
Ona göre söyleyeceğim. EDR2 stokta kalmadı Teknostore'da bildiğim kadarıyla.
Ben Piston Fresh kullanıyorum, mikrofonu gayet iyi. KZ EDR1'in mikrofonu da o kadar zaten.Ya hocam aralarında çok büyük fark yoksa EDR 1 alacağım. Bütçeyi minimum tutmak istiyorum. Ayrıca mikrofonu nasıl siz bu kulaklığı kullanıyor musunuz?
EDR1 işini görür, tabii bütçen 130'lara çıkarsa QKZ VK4 var ama bütçeni minimum tutmak istiyormuşsun. EDR1 üzmez.Sadece oyunlarda bazen ses kasarım ve kaliteli bir şekilde müzik dinlemek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.