Çözüldü KZ ZS3 mü, ZS5 mi yoksa ZS6 mı?

• Konuyu başlatan Silinen üye 300257
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.806
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
S

Silinen üye 300257

Ziyaretçi
A pinli bir KZ kulaklık alacağım, eskiden ZS3'üm vardı sağ tarafı bozulduğu için değiştiriyorum. Yoksa çok memnundum. ZS6'nin A pinli olup olmadığını kestiremedim (anlayamadım). ZS3 çok ergonomikti fakat ZS5'in de ses kalitesi daha güzel. ZS5 kullanmadığım için emin olamıyorum. Bluetooth adaptörü ve yükseltme kabloları var o yüzden A pinli almam gerek. Sizce hangisini almalıyım?

Çözüm
ZS5 ve ZS6 nın arasında ben metal kasa dışında ses farkı yok. ZS5 in kasası dayanıksız kenardan kopmuştu bende ZS6 komple metal. ZS6 alırdım ben olsaydım.
Benim arada kalmama sebep olan şey ses kalitesi mi yoksa rahatlık mı sorusu. ZS3 acayip rahattı, ZS6 teneke gibi gelirse diye korkuyorum. ZS6 alacağım ya da 3 tane ZS3 alacağım.

Memory foam kulaklık uçları ve yükseltme kabloları zaten o tizleri azaltmak için üretilmiş, tavsiye ederim. Ben 3 saat falan kullandığım için rahatlığa önem vermek zorundayım. Ben ZS6'yi 8 sürücülü sanıyordum. Karar verdiğim an alacağım, şimdiki ZS3'ün sadece sol taraf çalışıyor delirtecek beni. Onlar da 1 yılda bozuluyor değil mi?

Memory foam kulaklık uçları ve yükseltme kabloları zaten o tizleri azaltmak için üretilmiş, tavsiye ederim. Ben 3 saat falan kullandığım için rahatlığa önem vermek zorundayım. Karar verdiğim an alacağım, şimdiki ZS3'ün sadece sol taraf çalışıyor delirtecek beni. Onlar da 1 yılda bozuluyor değil mi?
3 yıl olacak hala sorun yok abime bıraktım o biraz hor kullanır o kullanmada da sorun yok. Kulak askılı olduğu için ilk zamanlar alışma süreci olacaktır çünkü farklı gelecektir kulaklarınıza. Alıştıktan sonra sorun olmuyor.

ZS3 var diyorum :) zaten bayağı alışkınım. Teşekkürler sanırım biraz daha bakıp ZS6 alacağım.
A pinlilerden başka birini önerirseniz alabilirim.

ZS3 var diyorum :) zaten bayağı alışkınım. Teşekkürler sanırım biraz daha bakıp ZS6 alacağım.
A pinlilerden başka birini önerirseniz alabilirim.
Kullandığım için önerdim. :) Kullanmadığımı neden önereyim. Ha kararsız kalmaktansa alın bir tane daha onu kullanın. Hem sesine de alıştığınızdan maceraya gerek yok. :)

Bir ZS3 bir de ZS6 alacağım Teşekkürler.🤣
Beklediğim kadar fiyat farkı yokmuş, ben ZS6 300 TL sanıyordum 180 TL'ye alıyorum. İki katı sadece. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Silinen üye 300257, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı