KZ ZSN Pro X alınır mı?

Dongle'ın içerisinde DAC (Digital to Analog converter) var. Bir nevi harici ses kartı olarak işlev görüyor. Apple'ın telefonlarında jak olmadığı için bu dongle'ı satıyorlar. Açıkçası ben de tam olarak anlayamıyorum.
Hocam, cevap için çok teşekkür ederim. O mantığı biliyorum fakat takılan cihazların girişleri sorun yaşatmaz mı? Bende Zenfone 3 telefon var. Telefonda hem USB-C hem de jak girişi mevcut. USB-C üzerinden ses alamadım. Sadece HyperX Cloud 2'yi adaptörle bağlayabildim ki onda da ses kartı mevcut. Onun dışında, DAC ve USB-C kulaklık kullandım ve hiçbir şekilde çalışmadı, maalesef.

Biraz araştırma yaptım. Ses kartlarında Ses-Gürültü Oranı denilen bir şey var. Bu oran ses desibelinden gürültü desibelini çıkarınca elde ediliyor. Eğer oran düşükse kulaklıktan dip ses gelebilirmiş. Bu tamamen ses kartınıza bağlı. Benim anakartımdaki ses kartının 97dB ses-gürültü oranı var ve yeterince iyi. Kulaklık ise 112 desibel. Anlamadığım şey ise, zaten kulaklığı hiçbir zaman 112 dB de kullanmayacağım. Maksimum 80. Yani dip ses olur mu olmaz mı pek anlayamadım.

Öncelikle merhaba yazdıklarınızın hepsini okudum şuna karşılık bir şeyler yazmak istedim. Soundblasterx AE-5 Plus ses kartı aldım. Kulak içi ayrıca mikrofonlu uygun bütçeli ve kalitesinden ödün vermeyen kulaklık araştırırken KZ ZSN Pro X hakkındaki değerlendirmeleri gördüm ve aklıma yattı açıkçası. İnsanlar oldukça memnun. Dip ses kafamı karıştırdı ama sizin yazdığınız bu dB hakkındaki saptamanızın doğru olduğunu düşünüyorum açıkçası bana mantıklı geldi kaynaktan kaynaklandığı oldukça mantıklı. Aldığım ses kartı 122DB'ye kadar destekliyor. KZ ZSN Pro X'in ise 112DB'ye kadar desteği mevcut. Diğer konulardaki yorumlara da baktğımda insanlar dipsesin çoğunlukla kaynaktan kaynaklandığına kanaat getirmekte. Bu yorumları attığınız zamandan itibaren yaklaşık iki hafta geçmiş. Bu geçen zaman itibarıyla görüşlerinizi ve düşüncelerinizi rica etsem aktarabilir misiniz? Sizin geri dönüşüzünü merak ediyorum açıkçası ona göre kesinlikle KZ ZSN Pro X modelini almayı düşünüyorum.

Dongle'ın içerisinde DAC (Digital to Analog converter) var. Bir nevi harici ses kartı olarak işlev görüyor. Apple'ın telefonlarında jak olmadığı için bu dongle'ı satıyorlar. Açıkçası ben de tam olarak anlayamıyorum.

Bilgisayarda yok derecede ise bu benim için iyi bir haber. Bir zahmet 1.500₺'lık anakartın ses kartı düzgün ses versin :p
Bugün KZ ZSN Pro X'i alıyorum. Gelince yorum yaparım.
merhaba bende sipariş verdim sizden kullanıcı deneyimi almak istiyorum?

2020 yılından beri pro x kullanan biri olarak alın aldırın diyorum.

Fiyatına göre müthiş.
hocam dip ses varmı kablosu vs ben pc de kullanacağım mikrofon kulaklık dönüştürücüsü ile ses kaybı yaşarmıyım

+ ben cs veyahut hikayeli oyunlar için de kullanmayı planlıyorum hyperx kulaklıkla aynı performansı alırmıyım

hocam dip ses varmı kablosu vs ben pc de kullanacağım mikrofon kulaklık dönüştürücüsü ile ses kaybı yaşarmıyım

+ ben cs veyahut hikayeli oyunlar için de kullanmayı planlıyorum hyperx kulaklıkla aynı performansı alırmıyım
Ben herhangi bir dip ses yaşamadım. Birçok oyun bitirdim gayet memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı