L. A Noire oynamaya değer mi?

RegoslaX

Hectopat
Daha fazla  
L. A noire Mafia 2 tarzı oyun önreilerinde çok önerilmiş. Bazıları efsanevi, çok iyi tarzında övgülerde bulunsalarda bazıları tam tersi şekilde cümleler kurmuş. Oynayanların düşünceleri üzerine l. A noire oynanır mı? Boşa o kadar GB indirip oyunu silmek istemiyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Hikayeli oyunlara alışmamış birisini bayabilir ama tam tersinde efsanenin de ötesinde.

Zamanına göre efsanevi bir oyun. Definitive Edition olanı daha iyi görüntü kalitesine sahip tabii. Bu zamanda oynanacaksa ve bir de grafik de önemli deniliyorsa DE sürüm alınmalı bana kalırsa. Oynarken fazlasıyla zevk aldığım oyunlardan biridir kendisi. Şiddetle tavsiye ederim.

Hala türünün tek örneği. Keşke yenisi çıksa diyorum bazen. Efsane olarak anılması normal. Çünkü zamanının çok ötesinde bir oyun. Tek eleştirim biraz daha fazla dava çeşidi olabilirdi. Bazı vakalar birebir aynı gibi hissettiriyordu ama aynı değillerdi. Kesinlikle oynanması gereken bir oyun. Davaları çözebilmek için İngilizce gerekiyor yalnız. Türkçe çevirisi var mı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı