L.A. Noire vs. Max Payne 3

L.A Noire rahat alır.
Max Payne 3 ara sahneden oynayabileceğin bir oyun değil, birçok kişi iade ediyor. Tabii grafikleri taş gibi, orasına bir şey diyemem.

Biliyorum, ikisi farklı oyunlar fakat fiyatları birbirine yakın. Birini almayı düşünüyorum ama karar veremedim. Siz ne önerirsiniz?
İkisi aynı tür oyun değil. Hikaye ve gizem , merak istiyorsan La Noire. Full aksiyon yanında da bir hikaye istiyorsan Max Payne. Sen hangisinde daha çok eğleneceğini düşünüyorsan onu seç ama arkadaşların dediği gibi bende L.A. Noire diyorum.

Max Payne 3, Full GTA 5'in çatışma mekaniklerinden yapılmış dümdüz bir oyun,
L. A. Noire Max Payne 3'e göre daha çeşitlilik sağlıyor diyebilirim, optimizasyon açısından bakarsak, Max Payne 3 daha iyi, l. A. Noire ise kendini 30 FPS kilitlenmiş bir şekilde çalıştırıyor, bu kilidi kaldırmak için de widescreen fixer adında ekstra bir programdan 60 FPS kilitleyerek oynamanız lazım.

Max payne 3 her türlü ezer. Aksiyon hikaye. çok iyi.
Ara sahne yüzünden iade edilen oyun ilk defa duydum. Katılıyorum. Ama gülmekten....

Sadece Enis kirazoğlu videoları seyredip, oyun deneyimi yaşadığını sanıyor, fikir sahibi oluyor bazıları.

Max Payne 3 düz bir aksiyon oyunu; L.A. Noire aksiyondan ziyade hikaye iyi takip edeceğin, bulmaca çözeceğin kısacası dedektiflik yapacağan bir oyun. Yani farklı türde oyunlar. Hangisi size uyuyor ise onu alın. Yine de kişisel fikirlerimi söylemek isterim:

Max Payne 3 bir süre sonra bayıyor. 3 kere bitirmeye çalıştım ilk ikisinde bir bölümden sonra sıkıldım ve sildim. Üçüncüde de sıkıldım fakat bu sefer inat ettim ve bitirdim. L.A. Noire’in zaten neredeyse bir benzeri yok. Özellikle yüz animasyonları ve bu animasyonlardan karşınızdakinin yalan mı doğru mu konuştuğunu anlamaya çalışmak neredeyse eşsiz. Kısacası L.A. Noire’i öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı