Daha fazla
- Meslek
- Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar .normalde 3 ader 90x60 boyutlarında 3 adet masa alacaktım 2 adet yan yana 1 adet l şeklinde koyup büyük bir masa elde etmeyi düşünüyordum. Fakat gördüm ki Koçtaş'ta vs de satılan o metal ayaklı 90x60 masalar gerçekten çok uyduruk çok fazla sallanıyor gidip baktım sonrasında vazgeçtim. Ben 3 adet monitör kullanıyorum araları açık olacak çekilde. Bu monitörleri masanın bir kısmına l gibi uzantı olan kısmında ise başka çalışmalar yapmayı istiyorum. O yüzden böyle bir masa istiyorum. Lehim işleriyle veya elektronik aynı zamanda proje çalışıyorum. Eğer gerçekten kaliteli olursa 3000 civarına çıkabilirim fakat uygulamalarda bulunan çoğu masayı gözlemledim. Arada kalmış sizin tavsiye edebileceğiniz varsa yazarsanız sevinirim. Altında veya üstünde raflı modeller de olur, en son 160x60 masa ile 140x60 kalın profilli ve üst tahta kısmının altına çerçeve şeklinde bölgesi olan sağlam masalar vardı belirttiğim ölçüde ve 73 cm yüksekliğinde onları alıp l yapıp kullanırım diye düşündüm o bütçelere geliyordu. Sizin tavsiyeleriniz nedir ?
160x60 140x60
L masa örneğin bu ürün var fakat masa eni bana az geldi 60 cm olsaydı alacaktım.
Raflı L masa bu ürün de eni dar geldi. Eğer ki varsa daha geniş olanları alabilirim çok araştırdım ama sanki standart üretim gibi duruyor.
160x60 140x60
L masa örneğin bu ürün var fakat masa eni bana az geldi 60 cm olsaydı alacaktım.
Raflı L masa bu ürün de eni dar geldi. Eğer ki varsa daha geniş olanları alabilirim çok araştırdım ama sanki standart üretim gibi duruyor.