La Roche Posay Effaclar Yüz Temizleme Jeli

_serkan_

Centipat
Katılım
4 Eylül 2019
Mesajlar
99
17 yaşındayım cildim gereğinden fazla yağlandığı için doktor muayeneyesi üzerine La Roche Effaclar yüz temizleme jelini aldım. İlk 3 gün sabah ve akşam olmak üzere 2 defa yüzümü yıkadım. 4. günde yüzümde soyulma (özellikle burun kenarları ve çevresi) ve gerilme meydana gelmedi. Yüzümde sivilce pek çıkmaz tek tük 1-2 tane. Bu jeli kullanmaya başlayalı yüzümün hiç çıkmayan yerlerinde sivilce çıkmaya başladı. Yükümdeki soyulma ve sivilceler geçsin diye 1 hafta kullanmadım. Dün yatmadan önce bir kez kullanayım dedim ve sabah uyandığımda 3 tane sivilce yeri (hani çıkmadan önce minik bir şişlik kızarıklık olur) kendini belli etmiş. Fakat yüzümdeki o yağlanmayı geçirdi. Kullanmaya devam etsem mi etmesem mi bilemedim. Kimisi cildin altındaki sivilceleri çıkarıp sonra kurutuyor geçiyor demiş bende öyle olmadı. Kullananlar varsa cevap verirse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sonucu merak ediyorum. Ben de işe yarayan bir yüz temizleme ürünü arıyorum. Bu tarz ürünlerle birlikte nemlendirici kullanılmasını öneriyorlar, yağlı bir cilde sahip olsan bile.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı