Labirent: Alev Deneyleri Öneri

Size Bir Önerim Var!

  • Başarılı bir öneri!

  • Başarısız bir öneri!


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Furkan Uzunlar

Kilopat
Katılım
12 Ocak 2015
Mesajlar
138
Yer
Alanya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Maze-Runner-2-CP1.jpg


''Size Bir Önerim Var!''
Labirent: Alev Deneyleri

Dikkat: Adamına göre Spoiler içerir.
Merhaba arkadaşlar, dediğim gibi size bir önerim var! Bu filmi mutlaka izleyin. ''Labirent: Alev Deneyleri'' serinin ilk çıkan filmi olan ''Labirent: Ölümcül Kaçış''ı geride bıraktığını söyleyebilirim.

Öncelikle ve haliyle değinmem gereken en önemli konu ''Mekan''. Filmi izlemeye başlamadan önce çekimleri yaptıkları mekanların artmasını ve bu durumun filme yeni bir şey katacağını bekliyordum ama kardeşim siz ne yapmışsınız ya, bir filmde mekanın artması o filmi ne kadar çok değiştiriyormuş! :eek: Yazar filmi izleyen herkese ''Mekan'' ögesinin ne kadar önemli olduğunu göstermiş oldu. Mekanın artması, aksiyonun ve oyuncuların artmasına ve hikayeye sürekli farklı boyutlar kazandırmasına neden oluyor. :)


Bu tür filmlerde merak her şey. Çocuk sen feneri niye zombinin gözüne gözüne sokuyon. Çocuk sen gidip o düğmeye niye basıyorsun! :mad:
Minho esir alındı. Teresa hain çıktı. En çok minhonun yakalanışı koydu bana.

İşin özüne gelirsek serinin bu filmi kendini çok iyi gösterdi. Mağlum ikinci filmi izledikten sonra üçüncü film için beklentiler artıyor. :açım:

Ayrıntılar;

Orjinal İsmi: Maze Runner: The Scorch Trials
Tür: Bilim Kurgu
IMDb Oylaması: 7.0

+ Mekan
- 3D

Dikkat: Konuya verilen ilgi oranı yüksek olursa bu gibi film önerileri yapmayı planlıyorum. Şimdiden ilgi gösteren herkese teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam teşekkürler, ilk filmi çok beğenmiştim. Henüz bunun için fırsat bulamadım ilk fırsatta izleyeceğim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı