Laboratuvar için sistem tavsiyesi

theArcher

Megapat
Adobe programları, Visual Studio, AutoCAD, Android Studio programlarını kullanacağım bir sistem toplamak istiyorum. Aşağıdaki liste sizce işimi görür mü? Oyun kesinlikle oynanmayacaktır. Kasa ve monitör hesaplı olsun diye bu markaları seçtim, yine tavsiye edeceğiniz hesaplı monitör ve kasa varsa belirtirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• bilgisayar.jpg
    bilgisayar.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 59
Adobe programları, Visual Studio, AutoCAD, Android Studio programlarını kullanacağım bir sistem toplamak istiyorum. Aşağıdaki liste sizce işimi görür mü? Oyun kesinlikle oynanmayacaktır. Kasa ve monitör hesaplı olsun diye bu markaları seçtim, yine tavsiye edeceğiniz hesaplı monitör ve kasa varsa belirtirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Sistem size yetmez. Bu tür ağır programlar için daha yüksek bütçe lazım maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı seçmemişsiniz.
bilgisayar.jpg

R5 2600: 1070 TL.

2x8 RipjawsV RAM: 580 TL.

ADATA SX6000 LITE 128 GB M.2: 222 TL.

Olacak en ucuz kasa bu, Quadro P400 30W güç tüketimi olan bir kart zaten.

TX K9 Kasa: 220 TL.

500W Aerocool VX Plus Güç kaynağı: 279 TL.

B450M S2H: 478 TL.

Çizim için en ideal ve F/P kart, Quadro P400: 1085 TL.

3200 TL bütçeniz var gözüküyor. Maalesef istediğiniz programlar için uygun olacak en düşük sistem bu, 3934TL monitör dahil olmadan, monitör dahil şekilde:

624 TL'lik bu monitör ile 4558 TL'ye denk geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı