Lamzu Atlantis mini vs Ninjutso Sora - 17x8

bıldırcın

Kilopat
Merhaba bilenler bilir Sora'yla çeşitli qc problemleri yaşadım. Sensorde problem yoktu ama sensor ve orta tekerlek harici gıcırtılıydı. Bende THH'ye başvurdum ancak beklemeyeceğim faremi satıyorum. Başta yeni bir sora almayı düşündüm ancak Atlantis mini ye karar verdim. Sizce nasıldır. Sora gibi qc problemleri yaşar mıyım? Türk içerik üreticilerinde dürüstçe mouse eleştiren görmedim ama Reddit'te birkaç arkadaş tuşlarının birazcık oynadığını söylüyor. Ama gene de normal OG Lamzu kadar değilmiş daha iyileştirmişler.
Lamzu mini, Viper Mini'ye çok benziyor shape olarak. Zamanında Viper Mini de çok rahat edememiştim ancak Sora'yı bayağı sevdim. Sizce soranın içini açıp gıcırdayan yerleri zımpara tesviye mi yapayım yoksa satıp Lamzu Atlantis mini mi alayım?
Not: Ürünün orijinal skatezleri garantideyken çıkartılıp atıldı ve üzerine Wraith skates takıldı. Eskisinden bayağı bir kötü oldu. Wraith skatezin, Wraith cam mousepadde takılması ve kötü performans vermesi cidden şaşırttı ama öyle. Mouseyi biraz da bu yüzden satıyorum.
Soranın arkasındaki kambur Atlantis mini de daha düz gibi galiba ele daha iyi oturur. Relaxed claw tutuyorum.

1681665748006.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı