Lamzu Atlantis Mini vs Ninjutso Sora

Bütçe
2000-2800

Neukâlion

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Uzun bir süredir Logitech G203 kullanıyorum ve düzgün bir sensörü olan Wireless mouse ile değişmek istiyorum. Farenin Shape'sini çok beğendim o yüzden bunun gibi almak istiyorum. Lamzu Atlantis mini ve Ninjutso Sora arasında kaldım. Fakat Technopat forumunda ve birkaç forumda (Türk, yabancı) Ninjutso Sora ile ilgili şikayetleri gördüm normalde direkt Ninjutso Sora alacaktım ama şu an korktum o yüzden sizlere sormaya karar verdim. (Logitech G203) küçük bir mouse o yüzden küçük bir mouse kullanırken benim için bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Yine de sizin tavsiyelerinize göre hareket etmek istiyorum.

Eklemeyi unutmuşum ama ekleyim yine de el ölçümüm: 20X9. ama sorunsuz bir şekilde Logitech G203'ü kullanıyorum ve elim süper rahat hissettiriyor Razer DeathAdder V2 kullandım ve ellerim titreyip kasılıyordu kolumun üstündeki damarlar. O yüzden öneri yaparken shape olarak G203, Lamzu Atlantis mini tarzı shapeleri yaparsanız sevinirim ama yine de tercihim yukarıdaki ikisidir.

Ek olarak kullanacağım mouse pad ise: Klassegear red Wine longteng huoyun Special Edition 480x400x4 mm.

Son düzenleme:
Aslında canım çok sora almak istiyor ama benzer konulardaki videoları falan görünce korkuyorum sonuçta Wraith'in kendi sitesinden alacağım ve olaki elime büyük geldi ya da beğenmedim bir aksilik oldu iade edemeyeceğiz ve öyle elimizde kalacak. O yüzden çok kararsız kaldım ya.

Yani yine yabancılık çekmezsiniz gibi. Clickleri az da olsa daha uzun, arkadan az da olsa daha erken bitiyor. Shape daha benzer olduğu için Lamzu Mini dedim.

Yani yine yabancılık çekmezsiniz gibi. Click'leri az da olsa daha uzun, arkadan az da olsa daha erken bitiyor. Shape daha benzer olduğu için Lamzu mini dedim.

Tavsiyen için çok teşekkür ederim hocam. Birkaç YouTube kanalının yorumlarında Sora'nın birkaç zaman sonra sensörünün takıldığını söyleyenleri ve gpx veya başka Wireless mouse geçtiklerini duydum gördüm ve arkadaşımda da sora varmış şu an onunda sensörü arada bir takılma sorunu yaşıyormuş o yüzden ne yazık ki üzülerek söylüyorum gerçekten paraya kıydım ve Logitech G PRO X Superlight aldım. Stoklarda belki Lamzu Atlantis olsaydı onu alabilirdim ama neyse sağlık olsun yine de değerli yorumların için teşekkür ederim. Alacak arkadaşlarında fikri ve haberi olsun diye bu yorumu yaptım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı