Lamzu maya X alınır mı?

Ben Lamzu'nun alt markası olan Scyrox V8 kullanıyorum ve mükemmel bir şey Lamzu'nun üzüceğini asla düşünmüyorum bütçen varsa alınabilir yanlış görmediysem claw için uygunmuş kesin olmamak ile beraber 8K Hz'de kullanmazsın zaten gereksiz esporcu değilsen çok da bir farkını göremezsin kutu tasarımı çok hoş ayrıca kutu içeriğide gayet güzel alınır.
Hocam scyrox v6 üstüne 1800 lira koyulurmu sence yoksa gerek yokmu

Hocam Scyrox V6 üstüne 1800 lira koyulur mu sence yoksa gerek yok mu?

Hocam Scyrox V8 üzerinden yorum yapacak olursam malzeme kalitesi çok kaliteli şarj süresinden çok memnunum 1K da kullanıyorum altına esptiger yanzii skatez taktım kaymak gibi kayıyor mükemmel bir şey çok da gerek olduğunu düşünmüyorum.

Hocam Scyrox V8 üzerinden yorum yapacak olursam malzeme kalitesi çok kaliteli şarj süresinden çok memnunum 1K da kullanıyorum altına esptiger yanzii skatez taktım kaymak gibi kayıyor mükemmel bir şey çok da gerek olduğunu düşünmüyorum.
Hocam esptiger yanzii skatezler her mouse için olan cinsi stokta yok mesela g pro x superlight için olanını alıp taksam sıkıntı olurmu scyrox için skatez seti yok çünkü

Benim bahsettiğim skatez bu her mouse a takabilirsin.

1746391605323.png

Ama bunu takamazsın (Superlight setini her mouse a takamazsın anlamında)

1746391621725.png

Hocam birde mouseunun altına kaç adet taktın rica etsem fotoğrafını atabilirmisin
Kral skatezleri çıkarınca (mouseun üstünde gelen) belirli yerlerde noktalar oluyor oraya yerleştirsen yeterli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı