Lamzu maya X alınır mı?

Bu fareyi denemiştim hissiyatı çok değişik yani içi boş bir plastik tutuyormuşsun gibi :D Doku olarak da kaplama konusunda çok beğenememiştim nasıl desem eli tutuyor ama…

Bende de var eski Dav3 ve Viper V2'ye benzer kaplamalı. Elde biraz kaygan bir hissiyat veriyor ama palm tutuşta bir sıkıntı yaşamadım. Switch kalitesi ve Build kalitesi ile beraber performansı çok Solid bir ürün o yüzden öneremiyorum diyeceğim bir ürün değil.

1750748904012.jpeg

Hocam kararımı verdim tercihimi Waizowl OGM Pro V2 olarak kullanacağım. Zeus modeli TR gelmiyor mu acaba çok hoş duruyor.
Hepsi TR 'ye geliyor ama stokları bittiyse yenilenmesi uzun sürebilir Wraith 'e sorabilirsiniz.

Maya X 'de, OGM Pro v2 'de çok iyi. Sen kendi elinde neyi rahat tutacaksan onu al. Waizowl sadece birazcık Feather konusunda Lamzu 'dan daha iyi diyebilirim aralarındaki tek fark o. Daha pürüzsüz ve terletmeyen bir yapısı var.
Ek olarak böyle bir model de mevcut. Mouseda Huano blue shell pink dot switch var. Diğer özellikleri birebir ogm pro ile aynı. @XakoR @Mantar09 ne diyorsun hocam :)

Ben bunu tercih etmiyorum simetrik mouse kullanmıyorum sana bağlı bir tercih. Ama bu da baya iyi. Wraith 'den almanı daha çok öneririm. Arkasında duruyorlar ürünlerin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı