CyHan_Atalay
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
- Meslek
- Öğrenci
Normalde e-sporcu olma hedefin olmasa bile fakat oyunlar yine de hayatının çok büyük bölümünü kapladığı için bazılarımız ki buna bende dahil olmaz üzere pahalı ekipmanlara yönelebiliyoruz. Bende geçenlerde 1.5K'ya mouse pad aldığım Wraith'ten bu safer 4K'ya mouse modeli alayım dedim. Bu model ise 4K Dongle'sız Lamzu Thorn oldu. Gerek modelin direkt kendisinin direkt thorn modeli olmasa bile Lamzu markasının diğer modellerinin e-spor oyuncuları arasında popüler olduğu için seçtim diyebilirim. Aslında Logitech G PRO Superlight 2 alacaktım fakat aşırı zamlandı o yüzden Wraith'e yöneldim. Şu an 2. günüm ilk başta terletme olsa bile belli bir süreden sonra terlemeyi hissetmemeye başladım bir şekilde onun dahilinde de elime biraz fazla ufakta olsa oturdu gibi. Sürücüsündeki özellikleri de az çok beğendim diyebilirim.
Sizce iyi yapmış mıyım? 6K'lık Superlight 2 almak yerine yerine 4K'ya Lamzu thorn almaya?
Sizce iyi yapmış mıyım? 6K'lık Superlight 2 almak yerine yerine 4K'ya Lamzu thorn almaya?
Son düzenleyen: Moderatör: