Lamzu Thorn iyi midir?

Bütçe
4000TL'ye patladı

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Aynı konuyu daha önce de açmıştım ama fareye direkt hakaret edip nedenini söylemeyen mi var? Logitech G PRO X Superlight 2'nin kronik sorunlarından sevmeyen mi var aşırı kararsız kaldım iyi mi yaptım, kötü mü diye. İlk öncelikle hiçbir markaya karşı ön yargım yok tabii Temu veya AliExpress'teki ürünler haricinde... Yine olumsuz/olumlu bir şey söyleyecekseniz rica ediyorum nedenini söyleyin. Bir de Logitech G PRO X Superlight 2'de kronik sorunlar halledildi diye de okuyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superligth 2 150 Thorn ise 80 saat dayanıyor 1000 hzde ikiside az değil probleminizi anlamadım.
Hocam ben 1000hz'de kullanıyorum ve Motion sync özelliği açık en fazla ama ona rağmen 80 saat dayanmıyor bende valoda 2 saat oynadıktan sonra şarj %60' a kadar iniyor mesela. Maksimum 10 saat dayanır gibi gözüküyor benim gözümde

Hocam ben 1000hz'de kullanıyorum ve Motion sync özelliği açık en fazla ama ona rağmen 80 saat dayanmıyor bende valoda 2 saat oynadıktan sonra şarj %60' a kadar iniyor mesela. Maksimum 10 saat dayanır gibi gözüküyor benim gözümde
Ya software yanlış gösteriyordur yada batarya sorunludur.

Geçen hafta lamzu thorn geçen biri olarak bir sorunla karşılaştım onun konusunu da yeni açtım. Lamzu thorn kullanıp cs2 oynamaya devam eden var mı? Varsa lamzu yazılımını kurdunuz mu pc ye? Çünkü cs de bana vac uyarısı verip oyundan atıyor yazılımı vs kurulu dosyaları doğrulayıp eski mouse takında problem yok görünüyor. Bu problemi ilk kez lamzu mouse geçtikten sonra yaşadım 10 yıldan fazladır bu oyunu oynayan biri olarak. İlgili mouse ile cs2 oynuyorsanız kurulum vs ne eksik ne fazla bilgi verebilir misiniz?

Geçen hafta lamzu thorn geçen biri olarak bir sorunla karşılaştım onun konusunu da yeni açtım. Lamzu thorn kullanıp cs2 oynamaya devam eden var mı? Varsa lamzu yazılımını kurdunuz mu pc ye? Çünkü cs de bana vac uyarısı verip oyundan atıyor yazılımı vs kurulu dosyaları doğrulayıp eski mouse takında problem yok görünüyor. Bu problemi ilk kez lamzu mouse geçtikten sonra yaşadım 10 yıldan fazladır bu oyunu oynayan biri olarak. İlgili mouse ile cs2 oynuyorsanız kurulum vs ne eksik ne fazla bilgi verebilir misiniz?
Yani ben dün dümenden de olsa Train girdim rekabetçi mod'ta oyunun yarısında alt f4 attım ama ondan önce hiçbir şey olmadı ki ölüm kalım savaşı attığımda da VAC uyarısı vermiyordu. Bu arada Lamzu'nun Driver'ını da kurdum zaten ilk aldığımda

Bilemiyorum, yazılımı test ederim şarjı %0'a getirip fakat bataryayı da Wraith desteğe yazarım ilk başta bunlar geliyor. Sonrasında bir şey olmazsa devam ederim yine genel olarak iyi bir mouse gibi geliyor bana Thorn

Yazmayı unutmuşumda yabancı forumlarda da aynı sorunlar var hocam o kadar üründe hatalı olabilir mi bilemiyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı