teknopat_gorili
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- B450M Pro M2 - Ryzen 5 5600 - Phantom Spirit 120 SE - Nitro+ RX 7900XT - Ripjaws 2x16 GB - Exceria G2 1 TB - Supernova G3 650W - Maxima V20
- Meslek
- Elektrik-Elektronik Müh. Öğrencisi
Arkadaşlar merhaba herkese. Evime fiber internet bağlattım. Turkcell Superonline 200 mbps download. 2 adet modemim var:
1. modem, Huawei HG8245X6-10 (2.4-5G)
Superonline ekiplerinin kurulum sırasında getirdiği modem.
2. modem, Zyxel VMG1312-T20B (2.4G)
VDSL kullandığım zamanlardan kalma, köprü olarak kullanmayı amaçladığım modem.
Kabloyu ve modem kurulumunu ayarladım, şu an çalışır durumda ancak köprü olarak kullandığım modeme wifi üzerinden bağlanıp hız testi yaptığımda aldığım değerler 30 mbpsyi geçmiyor. İşin garibi, bilgisayarımı ethernet kablosuyla köprü modeme bağladığımda 90-95 mbps hız alıyorum. Modemlerin kurulum menülerinde gezinirken LAN portlarıyla ilgili sınır olduğunu tahmin ettiğim 100 mbpsleri gördüm. Bunu kaldırmak ya da arttırmak mümkün mü?
1. modem, Huawei HG8245X6-10 (2.4-5G)
Superonline ekiplerinin kurulum sırasında getirdiği modem.
2. modem, Zyxel VMG1312-T20B (2.4G)
VDSL kullandığım zamanlardan kalma, köprü olarak kullanmayı amaçladığım modem.
Kabloyu ve modem kurulumunu ayarladım, şu an çalışır durumda ancak köprü olarak kullandığım modeme wifi üzerinden bağlanıp hız testi yaptığımda aldığım değerler 30 mbpsyi geçmiyor. İşin garibi, bilgisayarımı ethernet kablosuyla köprü modeme bağladığımda 90-95 mbps hız alıyorum. Modemlerin kurulum menülerinde gezinirken LAN portlarıyla ilgili sınır olduğunu tahmin ettiğim 100 mbpsleri gördüm. Bunu kaldırmak ya da arttırmak mümkün mü?