Land Rover freelander 1 TD4 alınır mı?

prisoner627

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar arkadaşımda kazasız, 280 bin Km'de Land Rover freelander td 4 var. Arabanın biraz masrafı var, tavanda boya, klima kompresörü sunroof çarkı ve kozmetik. Birkaç şey. Sizce alınır mı? Ne fiyata alınır?

Süspansiyon sistemi genel anlamda sert ve zamanla ses yapmaya yatkın bir araç, zincirli bir motor olduğu için özellikle zamanlama zincirinden kaynaklı olarak zamanla sorun çıkarabilmekte motoruna baktırmayı ihmal etmeyin derim bu konuda. Bu araçta krank mili ve turbo sorunları da popüler olmakla birlikte aracın bakım durumuna da göre değişkenlik gösterebilir. Fiyat belirlemek için aracın kaporta, yürüyen ve bahsettiğiniz masrafların ne kadar olduğuna göre çok değişkenlik gösterebilir araç genel anlamda nasıl bir kondisyonda özellikle Sunroof diyorsunuz bir defa kanalları tıkalıysa hiç bulaşmayın derim araçta bolca paslanma garantisi verebilirim öylesi durumda. Araç için demem gerekirse keyifli bir araç olabilir ancak aracın durumu ve bakım geçmişide kritik, dolayısıyla masraflarını ve aracın yürür durumunu göz önünde bulundurmanızı öneririm. Birkaç şey dediğiniz şeyleri tam şekilde açarsanız çok daha sağlıklı olur bedel belirlemede (ve arkadaşınızın aklındaki fiyat ne mesela?).

Süspansiyon sistemi genel anlamda sert ve zamanla ses yapmaya yatkın bir araç, zincirli bir motor olduğu için özellikle zamanlama zincirinden kaynaklı olarak zamanla sorun çıkarabilmekte motoruna baktırmayı ihmal etmeyin derim bu konuda. Bu araçta krank mili ve Turbo sorunları da popüler olmakla birlikte aracın bakım durumuna da göre değişkenlik gösterebilir. Fiyat belirlemek için aracın kaporta, yürüyen ve bahsettiğiniz masrafların ne kadar olduğuna göre çok değişkenlik gösterebilir araç genel anlamda nasıl bir kondisyonda özellikle sunroof diyorsunuz bir defa kanalları tıkalıysa hiç bulaşmayın derim araçta bolca paslanma garantisi verebilirim öylesi durumda. Araç için demem gerekirse keyifli bir araç olabilir ancak aracın durumu ve bakım geçmişide kritik, dolayısıyla masraflarını ve aracın yürür durumunu göz önünde bulundurmanızı öneririm. Birkaç şey dediğiniz şeyleri tam şekilde açarsanız çok daha sağlıklı olur bedel belirlemede (ve arkadaşınızın aklındaki fiyat ne mesela?).

Cevap için teşekkür ederim. Aracın Turbo'su orijinal Turbo olarak sıfırlandı süspansiyon sistemi de aynı şekilde orijinal olarak değişti sunroof kanalları tıkalı değil ancak sunroofun çarklarında bir sorun var açılıyor ancak kapanmıyor diğer dediğim kusurlar şöyle, ses sistemi yapılması gerekiyor ön deri koltukların derileri çok iyi durum da değil aynalar rüzgardan kapanıyor ancak aynaların motoru çalışıyor fren lambaları çalışmıyor sorunları bunlar kendisi 500- 550 bin TL civarında bir fiyat var aklında ama bir ustaya götürüp bütün masrafları ortaya çıkarıp ona göre de bir fiyat verebilirim sorun olmaz diyor ben yine de önceden bir fikir almak için buraya yazdım.

Son düzenleme:
Cevap için teşekkür ederim. Aracın Turbo'su orijinal Turbo olarak sıfırlandı süspansiyon sistemi de aynı şekilde orijinal olarak değişti sunroof kanalları tıkalı değil ancak sunroofun çarklarında bir sorun var açılıyor ancak kapanmıyor diğer dediğim kusurlar şöyle, ses sistemi yapılması gerekiyor ön deri koltukların derileri çok iyi durum da değil aynalar rüzgardan kapanıyor ancak aynaların motoru çalışıyor fren lambaları çalışmıyor sorunları bunlar kendisi 500- 550 bin TL civarında bir fiyat var aklında ama bir ustaya götürüp bütün masrafları ortaya çıkarıp ona göre de bir fiyat verebilirim sorun olmaz diyor ben yine de önceden bir fikir almak için buraya yazdım.
Ses sistemi ve deri bakımı devasa komplike değil aynalarda değil fren lambaları biraz kumar çok basitte olabilir komplike de olabilir. 500'ün altına aldığınız sürece şahsen sorun olmayacaktır diye düşünüyorum, en kafanızı ağrıtacak şey Sunroof sistemi gibi görünüyor çünkü normalde bile parçası ve ustası kısıtlı olan bir kategori aracında parçaları zaten sıkıntılı bir araç olunca eğer basit bir çözümü yoksa biraz uğraştırabilir.

Ses sistemi ve deri bakımı devasa komplike değil aynalarda değil fren lambaları biraz kumar çok basitte olabilir komplike de olabilir. 500'ün altına aldığınız sürece şahsen sorun olmayacaktır diye düşünüyorum, en kafanızı ağrıtacak şey sunroof sistemi gibi görünüyor çünkü normalde bile parçası ve ustası kısıtlı olan bir kategori aracında parçaları zaten sıkıntılı bir araç olunca eğer basit bir çözümü yoksa biraz uğraştırabilir.

1-2 galeriye sordum en fazla 400 bin TL ver dediler benim aklımda ki fiyatta 450 bin TL bakalım karar verme aşamasındayım araba zaten kolay kolay satılmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı