Lane'de Fazlasıyla Dürtebilen Hero

Contos45

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2015
Mesajlar
132
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Rakibi dürterek koridoru kazanabiliyorum . Mesela Azir : W-Q yetenekleriyle dürtüyorsunuz. Ben de Azir gibi dürtebilen bir hero istiyorum . 6300 IP'm var .
Üst koridorda - Orta koridorda ve Ormanda iyiyim .
 
Her hero ile dürtebilirsiniz. O sizin yeteneğize bakar skilleri iyi kullanmalısınız. Örneğin : Irelia çok güzel bir hero ilk başlarda kırılgandır. Ama '' Üçlü Kuvveti '' 15 dakikada tamamladığında tüm rakibleri öldürebilir. 1 vs 1 söz ediyorum. Cassiopeia güzel hero menzil biraz uzak iyi dürtebilirsin. Yasuo'da güzel hero. Minyona '' E '' atıp rakibe vurup tekrar '' E '' yaparak kaçabilirsiniz. Zed güzel bir hero öğrenmesi zordur mekanik isteyen bir hero pratik yapmak şarttır. Karşınızdaki Yasuo ne kadar iyi olursa olsun. Zed kazanır. Ama şunu söyleyim Yasuo'yu tam potansiyel kullanmak zordur.
 
Orta koridorda benim gibi kaçak oynamayı sevenlerdensin sanırım. Xerath, KogMaw ap, Varus, Viktor benim oynarken zevk aldığım orta koridorda main herolarımdır. Orta koridorda bu dörtlüden başka herolarla oynamam. Bu heroların hepsi flash dışında kaçma mekaniği olmayan, iyi pozisyon alınması gereken herolar. Diana, Akali, Zed, Katarina, Yasuo gibi suikastçi orta koridor herolarını pek oynamam, karşıma da genellikle bu tarz herolar gelir. En ufak bir açığında kastıkları zaman yok ediyorlar. Bu herolara karşı oynamada tez yazdım sayılır artık. Tavsiyem Varus veya Xerath alman. Zira Varus özellikle bu aralar çok güçlü metada.
 
@LuckyLuke Hocam Pantheon canı azken bile rahatça kazanabilen bir hero olduğunu duydum ama çok denememiştim. Yarın rotasyonda Pantheon. Bu arada Teleport yerine Ignite almıştım ben ilk oynayışımda ultisi ile koridoruma gidebileceğimi düşünerek doğru mu :confused: ?

@BerkBerkBerk Vayne ile top'a gidenleri gördüm hatta izledim. İşe yarayabilir diye düşünüyorum tavsiyelerin için teşekkürler :) .
 
Hocam top metada şu anda tp var takıma faydalı olabilmek adına tp alabilirsin veya lanende perişan etmek istiyorsan ignite alabilirsin ama pantheon fazlasıyla güçlü bi şamp ignitesizde çok rahat kil çıkartabilirsin ve bota attığın bi tp ile oyunun kaderini değiştirebilirsin.
 
Tavsiyeleriniz için teşekkürler... Ben tercihimi Vayne'den yana kullandım. Üst koridorda fazlasıyla dürtebileceğine gerçekten inanıyorum. Bu hafta da IP biriktirip, Zed ya da ondan önce Gragas almayı düşünüyorum çünkü Gragas ile jungleda rahat ederim ama lanede oynamayı da sevdiğim için Zed alabilirim, sizce ne yapayım ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı