Lane'de Fazlasıyla Dürtebilen Hero

Ormanda Vi Önerilir. İlk W aç ve ormanı hızlıca temizle... Baskınlarında Q sayesinde çok ileri düzey olup Takım Savaşında Ultin ile En arkadaki Saldırı Gücü Taşıyıcısının işini tahatlıkla bitirebilirsin...
Koridor aşamasında ZED oldukça güçlüdür...
W,E,Q ile erken seviyelerde bile yüksek hasar verebilirsin
Kaçış yetenekleri açısından bol olan Zed yine yüzünü güldürecektir zor anlarında
Son sözüm şu ki bence Gragas yerine Vi al
İyi Sosyaller... :)

@Terablo Hocam, tavsiyeleriniz için teşekkürler. Vi bence de çok iyi bir şampiyon, açıkçası alıp ormanda taşımayı düşünüyorum ama şu an smurf hesabımı 30 level yapmaya çalıştığımdan çok çok iyi oynamak zorunda değilim yani normal oyuna girebiliyorum. Zed'in olayı zaten şu : W-E-Q sonra geride duruyoruz Q ve düz ataklarla minyon kesiyoruz, Q ile hem minyon kesiyoruz hem de rakibi dürtüyoruz. Dürtüyoruz bekliyoruz kombo yapmadan hemen önce (rakibin canı müsaitse) Ulti atıp kombomuzu yaparak ignite da bırakarak rakibi koridordan uzaklaştırarak koridoru pushluyoruz.

@Cry-Z Hocam doğru söylediniz ama biraz zorlanıyorum oynarken. Gerçekten çok güçlü oluyor orta koridorda. Alışabilir miyim diye düşünüyorum...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı