Lane'de Fazlasıyla Dürtebilen Hero

Le Blanc bence işini görür 2 level olduktan sonra q w ile yüksek hasarlar çıkarabiliyorsun. Aynı zamanda yakalamasıda zor kolayca her yerden kaçabilirsin, tavsiye ederim

Solo için tavsiyem Mordekaiser e skili ile adamı dürtersin ve pasifi sayesinde adamdan ilk skili yemessin(mordekaiser'in pasifi yetenek kullandıgında verdigin hasara bağlı kalkan verir).
Mid ve ADC için tavsiyem Varus düz vuruşların ile adamı dürtersin q ile de minyon arasından dürtersin 6 oldugunda müsait zamanda u-e-q kombosuyla adamı alırsın.
Support için tavsiyem Brand 3 lvl e geldiginde e-q-w ile hem hayvani hasar hemde stun atarsın. ADC sizi takip ederse tek komboda işi bitirirsiniz.
Jungle için tavsiyem Rengar açıklama yapmama gerek yok sanırım :D

Rakibi dürterek koridoru kazanabiliyorum . Mesela Azir : W-Q yetenekleriyle dürtüyorsunuz. Ben de Azir gibi dürtebilen bir hero istiyorum . 6300 IP'm var .
Üst koridorda - Orta koridorda ve Ormanda iyiyim .
Üst koridor olarak şuanda Mundo Jax ve Darius en çok oynanan karakterler. Ama sana tavsiyem Darius'tur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı