Language reactor benzeri uzantı önerisi

Emir13

Hectopat
Merhaba dizileri hem İngilizce hem Türkçe alt yazılı izleyebilmek için bildiğiniz gibi language reactor eklentisi mevcut. Fakat bu eklenti yalnızca Netflix ve YouTube ile çalışıyor. Netflix'im olmadığı için farklı siteler ile kullanmaya çalışıyorum fakat çalışmıyor oda sanırım şu yüzden.

1663184582357.png

Site erişimlerini yönetemiyoruz sadece YouTube Amazon ve Netflix var. Bu uygulama benzeri her sitede çalışan bildiğiniz eklenti varsa önerebilir misiniz şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 1518771

Hocam bu uzantı çöp. Ben ilk bunu bulmuştum fakat. Kelimelerin üstüne gelince loading ikonu çıkıyor yüklenmiyor yani. Ek olarak altazıları iğrenç ekranı kaplıyor. Launguage reactor çok iyi ama dediğim gibi sadece Netflix ve YouTube'da çalışıyor.

Bulabildiniz mi hocam böyle bir eklenti?

Şu an indirip Language Reactor'ın dosya ve alt yazı yükleme seçeneği ile kullanmaya çalışıyorum ama bayağı amelelik.

Asbplayer eklentisi her sitede çalışıyor ama onda da dahili sözlük yok ama altyazıları seçilebilir yapıyor. Onunla beraber çeviri eklentileri ile kullanılabiliyor ama Language Reactor'deki gibi bilinen kelimeleri renkli gösterme yok ya da Asya dillerine furigana ekleme vs. yok.

Son düzenleme:
Bulabildiniz mi hocam böyle bir eklenti?

Şu an indirip language Reactor'ın dosya ve alt yazı yükleme seçeneği ile kullanmaya çalışıyorum ama bayağı amelelik.

Asbplayer eklentisi her sitede çalışıyor ama onda da dahili sözlük yok ama altyazıları seçilebilir yapıyor. Onunla beraber çeviri eklentileri ile kullanılabiliyor ama language Reactor'deki gibi bilinen kelimeleri renkli gösterme yok ya da Asya dillerine furigana ekleme vs. yok.

Hayır hocam. 12 oldum bulamadım. O zaman ki kadar dizi, film de izlemiyorum, keşke o sıralar bulsaydım yazın çok işime yarardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı