Laptoba monitör bağlama

Özgür Özayaz

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Selam arkadaşlar bir konuda sizden bilgi almak istiyorum ASUS k55 serisi bir laptobum var ben buna 23 inçlik bir monitör bağlamak istiyorum ama benim ekran çözünürlüğüm 1366*768 fakat alacağım monitör 1920*1080 çözünürlüğünde acaba sorun olurumu ? Ekran kartım gt635m şimdi ben monitörü bağladığımda oyunları full hd olarak mı çalıştıracak yoksa benim çözünürlükte mi çalıştıracak eğer full hd olarak çalıştırırsa hiç almayacağım çünkü kaldırmaz :) yardımlarınızı bekliyorum

Güncel ... yardım edecek kimse yok mu ??

Masaüstüne sağ tık>Ekran çözünürlüğünden yine ayarlayabilirsin diye tahmin ediyorum. Ama 23" monitörde 1366x768 abes kaçar. Hiç uğraşmamanızı tavsiye ederim. Çünkü 1080P monitör bağlayacaksanız, bir oyun laptop'ı olmalı en azından. Zaten mobil GPU'lar güçsüz.

Dün gittim 102 ekran bir led tv ye bağladım laptobu 1366x768 çözünürlükte açtı fakat ilginç olan şu tv 1080 p kalitesini hiç bozmadı yani oyuna girdim ayarlarda 1366x768 çözünürlük yazıyordu performans aynı ve görüntü cam gibiydi işin içinden çıkamadım açıkçası acaba monitörde de aynı olur mu o aklımı karıştırdı... Laptobun küçük ekranından bıktım oyunlarda zevk vermiyor :(

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı