Laptobun SSD'yi Bazen Görüyor Bazen Görmüyor

Tek tek okudum da yardımcı olmak ısterım :

Maxicp arkadasım SSD'lerin arayuzu guncel bıoslarda kendılerını gosterır. Bıos guncelledın mı ? Ya da guncel mı? Ayrıca SSD Recep bey dedıgı gıbı Firmware sorunu olabılır bu da aynı bıos gıbı guncelleme ıle olur. Bu ıslemı senın yapman garantı dısı kalır kesınlıkle onermem. Aksı takdırde yanlıs bır ıslem olur ıse SSD elveda dıyebılırsın. Normal HDD surucunle devam et SSD de aldıgın fırma uzerınden garantıye sevket. Yasadıgın problemı anlat umarım kullanıcı hatası demezler :D Genelı oyle der.

Son olarak MSI anakartların BIOS'u NET uzerınden Auto guncelleme yok tavsıyem ASUS GIGABYTE SSD ıcın. Gecmıs olsun.

Garanti dışı mı? Hangi çağda yaşıyorsun sen hocam ne zamandan beri SSD Firmware garanti dışı bıraktı SSD'yi? Firmware üreticinin verdiği ve güncellenmesini tavsiye ettiği bişeydir.

MSI'ın da otomatik güncellemesi var. Bişey bilmiyorsan yorum yapma be hocam... Hele ki Technopat'ta hiç yapma...

Nasıl oldu bilmiyorum ama sağ tıkladım biçimlendir dedim biçimlendirdi :D :D. Şuan sistem hala HDD içinde şimdilik böyle kullanacam nasıl olsa ay başı bozuluyor format atınca ssd içine atarım sistemi. Ve ilk aldığım zamanlar bu puan 700 lerde isi fakat şimdi 582 :

skbwt.jpg

SSD yine gözükmez oldu, bazen gözüküyor biçimlendiriyorum bir daha yeniden başlatınca tekrardan görünmez oluyor, bu aralar BIOS'da bile gözükmüyor.

Tamam. Sizede hak veriyorum ama garantiye yollamak için müsait değilim ki! Şuan elimden tek gelen kendi imkanlarımla yapmaya çalışmaktır​.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı