Laptop 1650 vs 1650 Ti

Baneta

Centipat
1650 laptop mu? 1650 Ti mi fiyat farkına değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyse ya zaten ağır oyun oynamıyorum 80 fps alsam yeter umarım monstee uzun yıllar götürür ben monster alırsam i510300h alıcam zaten

dostum şuan msi alpha 15 8400tl bence bak derim

GTX 1650Ti, GTX 1650 Super' in mobil hali. Kesinlikle 1650Ti.

Hocam, nasıl bilgisayar? Hala kullanıyor musunuz? Ben de bu modeli almayı düşünüyorum. 8300 TL'ye alacağım. Daha iyisi var mı bu fiyata? Cevap verirseniz sevinirim.
Hâlâ kullanıyorum. Yeni modelleri bilmiyorum. Ryzen 7 4800H işlemcilileri de tercih edebilirsiniz ancak sanırım en ucuzu bu. FPS açısından Cyberpunk dışında kastığını görmedim. Her oyunu yüksek ayarlarda (bir nebze eskimiş oyunları Ultra ayarlarda) 60 FPS oynatabiliyor. Performansı gayet iyi. İlk birkaç ay ısınma sorunu yoktu. Şu an bendekinin 9.ayı. Artık ısınmaya başladı. O da normal diye düşünüyorum.

Sanırım bütçeniz 10 bin TL. Monster veya Excalibur almayın, ısınma sorunlu ve kalitesizler. Önerilerim şunlardır:

Son düzenleme:
Ben de dedim hocam gerçekten haklısınız. Eğer durumunuz varsa daha iyisini almak uzun vadede mutlu ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…