Ben de bu ürünü takip ediyordum. Zamanında 7000e görmüştüm ancak o zaman bütçem yetmiyordu. 9000 tlye alınacak bir ürün değil bence. i5 9300H ile i7 10750H arasında büyük fark var. 1660Tİ ile 1650Tİ arasında da fark söz konusu ama i5 in besleyememe gibi bir durumu olabilir ve ileride yeterli olmayabilir. Ayriyetten MSİ ürününü alırsanız ram ve depolama eklemeniz gerekir yaklaşık 10000e almış olursunuz.
Hocam bu laptopları bende çok istedim fakat fi yat sorunum olmamasına rağmen 60 hz çok düşük bu kartlara asus ayıp etmiş 3 .linktekine hele
Birde msi genelde maxq teknolojisi ni kullanıyor o yüzden ona da güvenemedim max bütçe 8500 civarı
Hocam, nasıl bilgisayar? Hala kullanıyor musunuz? Ben de bu modeli alamayı düşünüyorum. 8300 TL'ye alacağım. Daha iyisi var mı bu fiyata? Cevap verirseniz sevinirim.
Hocam, nasıl bilgisayar? Hala kullanıyor musunuz? Ben de bu modeli almayı düşünüyorum. 8300 TL'ye alacağım. Daha iyisi var mı bu fiyata? Cevap verirseniz sevinirim.
Hâlâ kullanıyorum. Yeni modelleri bilmiyorum. Ryzen 7 4800H işlemcilileri de tercih edebilirsiniz ancak sanırım en ucuzu bu. FPS açısından Cyberpunk dışında kastığını görmedim. Her oyunu yüksek ayarlarda (bir nebze eskimiş oyunları Ultra ayarlarda) 60 FPS oynatabiliyor. Performansı gayet iyi. İlk birkaç ay ısınma sorunu yoktu. Şu an bendekinin 9.ayı. Artık ısınmaya başladı. O da normal diye düşünüyorum.
Asus TUF F15 FX506LU-HN225 i5-10300H 8 GB 1TB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Ryzen 7 4800H 8 GB 512 GB SSD RX5500M 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus ROG Strix G513IH-HN002 Ryzen 7 4800H 8 GB 512 GB SSD GTX1650 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Şimdi laptoplara upgrade yapılmıyor, sonradan güçlendirme hayal. Durum böyle olunca da almışken biraz daha iyisini almak uzun vadede her türlü mutlu eder adamı. 2-3 yıl sonra iyi ki fazladan verip Ti almışım ya da keşke fazla verip Ti alsaydım dedirtir adama. En azından ben dedim.