Neyse ya zaten ağır oyun oynamıyorum 80 fps alsam yeter umarım monstee uzun yıllar götürür ben monster alırsam i510300h alıcam zatenBen de bu ürünü takip ediyordum. Zamanında 7000e görmüştüm ancak o zaman bütçem yetmiyordu. 9000 tlye alınacak bir ürün değil bence. i5 9300H ile i7 10750H arasında büyük fark var. 1660Tİ ile 1650Tİ arasında da fark söz konusu ama i5 in besleyememe gibi bir durumu olabilir ve ileride yeterli olmayabilir. Ayriyetten MSİ ürününü alırsanız ram ve depolama eklemeniz gerekir yaklaşık 10000e almış olursunuz.
dostum şuan msi alpha 15 8400tl bence bak derimHocam bu laptopları bende çok istedim fakat fi yat sorunum olmamasına rağmen 60 hz çok düşük bu kartlara asus ayıp etmiş 3 .linktekine hele
Birde msi genelde maxq teknolojisi ni kullanıyor o yüzden ona da güvenemedim max bütçe 8500 civarı
1650 Ti ekran kartlı Monster'a sahibim. Sorunuz varsa alabilirim.
Hâlâ kullanıyorum. Yeni modelleri bilmiyorum. Ryzen 7 4800H işlemcilileri de tercih edebilirsiniz ancak sanırım en ucuzu bu. FPS açısından Cyberpunk dışında kastığını görmedim. Her oyunu yüksek ayarlarda (bir nebze eskimiş oyunları Ultra ayarlarda) 60 FPS oynatabiliyor. Performansı gayet iyi. İlk birkaç ay ısınma sorunu yoktu. Şu an bendekinin 9.ayı. Artık ısınmaya başladı. O da normal diye düşünüyorum.Hocam, nasıl bilgisayar? Hala kullanıyor musunuz? Ben de bu modeli almayı düşünüyorum. 8300 TL'ye alacağım. Daha iyisi var mı bu fiyata? Cevap verirseniz sevinirim.
Ben de dedim hocam gerçekten haklısınız. Eğer durumunuz varsa daha iyisini almak uzun vadede mutlu ediyor.Şimdi laptoplara upgrade yapılmıyor, sonradan güçlendirme hayal. Durum böyle olunca da almışken biraz daha iyisini almak uzun vadede her türlü mutlu eder adamı. 2-3 yıl sonra iyi ki fazladan verip Ti almışım ya da keşke fazla verip Ti alsaydım dedirtir adama. En azından ben dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.