Laptop açılınca CMD ekranı gelip gidiyor

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Sorunum şu bazen denk geliyorum bu soruna fakat tedirgin oldum bazen laptopu açtığımda 3,2 adet görünmeyen CMD ekranı gelip gidiyor neden format VS. atmak istemiyorum ama korkuyorum biraz da ve ek olarak Windows 11 22H2 kullanıyorum bilginize.

Merhaba, videoda gösterildiği gibi başlangıçta açılan programları kapatırsan, büyük ihtimalle problemin çözülecektir. Muhtemelen başlangıçta yüklenen programlardan kaynaklanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, videoda gösterildiği gibi başlangıçta açılan programları kapatırsan, büyük ihtimalle problemin çözülecektir. Muhtemelen başlangıçta yüklenen programlardan kaynaklanıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangisini kapatmalıyım pek bilmiyorum ekran fotoğrafı şöyle.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-11-03 173524.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-03 173524.png
    51,3 KB · Görüntüleme: 134

Security yazan hariç hepsini kapatabilirsin. Hatta onu da kapatabilirsin. Güvenlik devre dışı kalmaz, sadece sağ alttaki simgeyi göstermesi için. Hepsini kapat bir şey lazım olursa eksik kalırsa tekrar açabilirsin. Listede olmazsa olmaz seçenek yok.

Bu konuda bir şeyler demem gerektiğini hissedip yazıyorum. Evet açılması çok normal ilk açılışta bilgisayar açılıyor ve programlar oluyor genelde programlardan kaynaklanır ama bende de yaşanıyor aynı olay çok sıkıntı edilecek korkulacak bir durum değildir iyi sosyaller.

Windows+r basıp açılan pencereye taskschd.msc yazıp basın görev zamanlayıcısı çıkacak listeden "default Update tool" ve "install util" olanı devre dışı bıraktım sorunum çözüldü. Sizinki de muhtemelen aynı şekilde düzelecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı