Laptop açılırken CMD açılıp kapanıyor

irfantr452

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram
Meslek
İş arıyor
Merhaba. Laptopu bazen açtığımda 1-2 saniye içinde CMD açılıp kapanıyor, her zaman yapmıyor kimi zaman boş gözüküyor kimi zaman bir şeyler yazıyor. Neden böyle yapıyor? Bilindik antivirüsler ile taradım fakat bir şey bulamadım sebebi ne olabilir? Bu bir virüs mü?

Dosya Ekleri

• IMG_20250718_171609.jpg
    IMG_20250718_171609.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 23
Virus falan değildir başlangıç uygulamalarından dolayı olma olasılığı yüksek içiniz rahat olsun.

Merhaba. Laptopu bazen açtığımda 1-2 saniye içinde CMD açılıp kapanıyor, her zaman yapmıyor kimi zaman boş gözüküyor kimi zaman bir şeyler yazıyor. Neden böyle yapıyor? Bilindik antivirüsler ile taradım fakat bir şey bulamadım sebebi ne olabilir? Bu bir virüs mü?
Windows + R kısyaolunu kullanın
arama yerine shell:startup yazmalısınız ve oradaki cmd dosyasını kaldırırsanız sorun çözülecektir.

Windows + r kısyaolunu kullanın.
Arama yerine Shell: Startup yazmalısınız ve oradaki CMD dosyasını kaldırırsanız sorun çözülecektir.

Boş gözüküyor.

Virus falan değildir başlangıç uygulamalarından dolayı olma olasılığı yüksek içiniz rahat olsun.

Başlangıç uygulamalarından bir şey bulamadım sırf bu sebepten format atmayı düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı