Laptop açmak için tornavida seti alınır mı?

Sonra konu açsın değil mi? Vidalar yalama oldu, kasayı çizdim, anakarta bıçak girdi diye. Boş boş yorum yapmayın.
Anakarta bıçak sokacak veya kasayı çizecek kadar dikkatsiz kullanacaksa hayatında hiç bıçak kullanmasa iyi olur.

Dikkatli bile olsa çok yüksek ihtimalle yapabilir. Ek olarak vidalar yalama olur hiç açamaz.
Ben 4 farklı tornavida kullanarak açamadığım 2 farklı laptopun arka kapaklarını bıçakla sökebilmiştim sadece. Hatta tornavidalar yüzünden biri yalama oldu. Düzgün bir bıçakla düzgün bir şekilde kuvvet uygulanırsa bir zararı olmaz.

Anakarta bıçak sokacak veya kasayı çizecek kadar dikkatsiz kullanacaksa hayatında hiç bıçak kullanmasa iyi olur.
Evinizde şef bıçak seti var herhalde. Ben hayatımda kendi evindeki bıçaklar ile laptop soğutucusunu sökebilecek bir insan tanımadım, tanıyacağımı da sanmıyorum.

Termal macun yüzünden çok sıkılmış olması gerekiyor. Ben bile bazen açarken tornavidayı penseyle döndürüyorum. Kaldı ki o kadar ufak yere girecek bıçak o iş ile mahvedilmez. Tornavida seti daha ucuza gelir.

Evinizde şef bıçak seti var herhalde. Ben hayatımda kendi evindeki bıçaklar ile laptop soğutucusunu sökebilecek bir insan tanımadım, tanıyacağımı da sanmıyorum.

Termal macun yüzünden çok sıkılmış olması gerekiyor. Ben bile bazen açarken tornavidayı penseyle döndürüyorum. Kaldı ki o kadar ufak yere girecek bıçak o iş ile mahvedilmez. Tornavida seti daha ucuza gelir.
Gariptir ki şef bıçak seti var ama yemek yapmak için kullanmıyorum ben. İnce ve kalın uçlu birkaç bıçağımla sökemeyeceğim vida görmedim şu ana kadar. Yıldızları açmak biraz daha zor ama onlar da hallediliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı