Laptop alınır mı?

Hocam genelinde evdeyim ama yaşam tarzıma laptop daha uygun, yoksa ben de isterim masaüstü ama işte. Aklımda HP Victus vs vardı ama Lenovo'dan da var birkaç tane koleksiyon gibi biriktirdim her türden var. Bu arada 25000'e RTX 3050 6 GB da buldum ama benim asıl amacım oyun değil programlama. Bu yüzden işlemci ağırlıklı laptoplar arıyordum i5 13500H vardı mesela kaçırdım. Bu fiyata en iyisi R5 7640HS ve RTX 3050 6 GB vardı 25k o sanırım. Ama hala pürüzler var onda da içime sinen bilgisayar bulamıyorum çok sıkıldım.

Her saniye bir kayıp, ben de geçen sene alacaktım, üstüne 8 bin zam geldi öyle aldım. Şimdi bir 8 bin daha gelmiş. Güzelce araçtır ve al. Gidiğ de MSI GF63 gibi berbat ötesi bir bilgisayar alma da.

Hocam neden GF 63 alınmaz ben almayı düşünüyordum.

Her saniye bir kayıp, ben de geçen sene alacaktım, üstüne 8 bin zam geldi öyle aldım. Şimdi bir 8 bin daha gelmiş. Güzelce araçtır ve al. Gidiğ de MSI GF63 gibi berbat ötesi bir bilgisayar alma da.

İyi geceler, MSI GF63 almadım ama bu modeli niye beğenmediğinizi merak ediyorum kronik bir problemi mi var acaba?

Onun çözümü var hocam bizzat denk geldim forumda. Bu sorun ASUS'ta da olmuştu.
Sorun büyük oranda sürücü yüklenmemesinden veya MUX açılmamasından kaynaklanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…