Laptop alınır mı?

Hocam hepsini tek tek yerinde ve dokunarak inceledim zaten. Ben forumdakiler böyle diyor demek istedim. Öyle olduğundan değil. Bu durumdan bunaldım yani. Öneri isteyin demişsiniz zaten onu çok istediğim için böyle oldu. Profilime girin bakın bir sürü öneri istedim.

Anladım hocam. Forum fanboylar ile dolu. Ben Dell'de kullandım Lenovo'da kullandım şu anda da Victus kullanıyorum. Bütçeniz hangi aralıktaydı tam olarak? Objektif olarak gözlemlediklerime göre bir öneri yapayım.

Hocam bütçeye göre bunları buldum. Aralarından önerim 4050 victustur. Başka marka yok 4050 veya 3060 ekran kartında. 3060 Acer'in paneli dandik deniyor incelemelerde. Victus'unda çok kaliteli olduğunu söyleyemem ama bu fiyatta sırıtmıyor. 4050 ve 13500H da iş görecek sağlam bir donanım. Ancak almadan önce mutlaka bir incelemesini izleyin okuyun, sponsorsuz. Kronik sorun olacağını sanmıyorum, 4050 Victus çok önerildi forumda da. Bütçeniz 4050 victusa yetmiyorsa 6 GB VRAM'li 3050 Victus alınabilir. Piyasada başka 6 GB VRAM 3050 laptop yok. 3060 Acer hakkında olumsuz eleştiri çok okudum, çok övende var. 3060 gerektirecek kadar ağır oyunlar oynamıyorsanız 6 GB 3050 Victus alınabilir. Bana 3060 lazım ben AAA oyunları oynamak istiyorum diyorsanız 3060 alın ama panelden yana ve ısınma konusunda sıkıntı yaratabilir Acer.
@Rieuxx @Abdurrahman Göktaş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı