Ya yok ya, bunlar fanboy. Bende de var, rakiplerine taş çıkarır. Neredeyse hepsinde 105'lik 3060 varken benimkinde 140'lık 3060 var. Bu forum ASUS fancıkları ile dolu, parasını hak etmeyecek bilgisayarlara para yatırmaya alışkınlar.
Bana da öyle gelmeye başladı. Forumda Victus alanlarla dolu. Çevremde Victus alanlarla dolu. Hayır kendim kullanmasam belki hak veririm ASUS'un altında kalmasına. Ama Victus'un fiyatında ASUS TUF F15 mi A15 mi ne vardı onu 2ye katlar 3E böler ama gören yok.
Her saniye bir kayıp, ben de geçen sene alacaktım, üstüne 8 bin zam geldi öyle aldım. Şimdi bir 8 bin daha gelmiş. Güzelce araçtır ve al. Gidip de MSI GF63 gibi berbat ötesi bir bilgisayar alma da.
Hocam o şekilde başlıyor işte. Birisi diyor MSI alma birisi diyor Monster mı yürü git biri diyor Acer freezing screen alma Lenovo ısınma problemli HP desen kasa kalitesiz. Bunaldım gerçekten.
Ben mi hocam ben önerirdim ama gördüklerimden sonra laptop alasım falan kalmadı. Benim ihtiyacım da aynı biri eli yüzü düzgün laptop söylesin NASA bilgisayarı aramıyoruz burada.
Hocam o şekilde başlıyor işte. Birisi diyor MSI alma birisi diyor Monster mı yürü git biri diyor Acer freezing screen alma Lenovo ısınma problemli HP desen kasa kalitesiz. Bunaldım gerçekten.
Hocam her markanın her modeli sorunlu değil. Forumda sorunlu cihaz sorunlu olmayan cihazı iyi bilenler var. Konu açıp laptop önerisi isteyin. Victus'u da bir kere elinize aldınız mı merak ediyorum kasa kalitesizmiş ya.
Herkes bir şey der, önemli olan yerdiği cihazla ne kadar tecrübesi var. Benim çevremde herkes farklı bir cihaz kullanıyor ve hepimiz tecrübe etmek adına bilgisayarları birbirimize paslıyoruz. O yüzden de Bu klasmandaki bütün specler ile en az bir hafta süre geçirmiş oluyorum.
Ben mi hocam ben önerirdim ama gördüklerimden sonra laptop alasım falan kalmadı. Benim ihtiyacım da aynı biri eli yüzü düzgün laptop söylesin NASA bilgisayarı aramıyoruz burada.
Hocam her markanın her modeli sorunlu değil. Forumda sorunlu cihaz sorunlu olmayan cihazı iyi bilenler var. Konu açıp laptop önerisi isteyin. Victus'u da bir kere elinize aldınız mı merak ediyorum kasa kalitesizmiş ya.
Hocam hepsini tek tek yerinde ve dokunarak inceledim zaten. Ben forumdakiler böyle diyor demek istedim. Öyle olduğundan değil. Bu durumdan bunaldım yani. Öneri isteyin demişsiniz zaten onu çok istediğim için böyle oldu. Profilime girin bakın bir sürü öneri istedim.
Eğer bu MSI GF ise bulaşma. 45W TDP var, rakiplerinde bu değer genelde 105W. O bilgisayar 3050 performansını anca veriyor. Zaten yabancı kaynaklarda 2023'ün en kötü bilgisayarları arasında yerini almış.